“Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală”. Cristian Răchitan, unul dintre cei mai buni “diagnosticieni din lume”: Efectele negative sunt atât de mari, încât te tratezi de una şi creezi alte două boli

Distribuie!


Unul dintre cei mai buni “diagnosticieni din lume”, medical naturopat de origine română Cristian Răchitan a făcut mai multe declarații controversate cu ocazia unei vizite pe care a făcut-o în țara noastră.

Răchitan, celebru în USA, și căruia îi calcă pragul cabinetului miliardari, vedete ca Barbra Streisand sau Mel Gibson și politicieni celebri, spune că “niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală”, explicând totodată că stresul este a doua cauză a îmbolnăvirilor.


“Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală, este o noţiune total greşită. Un medicament compensează, ajută corpul să ducă boala, dar nicidecum nu vindecă. De exemplu, o persoană care are hipertensiune arterială ia medicamente toată viaţa şi cu timpul trebuie să crească medicamentele pentru că cele pe care le-a luat anul trecut acum nu mai lucrează, trebuie să ia unele mai puternice. De ce? Pentru că între timp boala e evoluat, a avansat. Bietul doctor nu a învăţat să vindece o boală pentru că ştiinţa medicală nu ştie să vindece boala. Mă refer la partea bio-chimică. Ştie doar să te ajute să duci boala, să ajute corpul să facă faţă bolii respective, dar nicidecum să vindece boala.

Medicamentele au devenit atât de agresive şi efectele negative sunt atât de mari, încât te tratezi de una şi creezi alte două boli. Şi ca să neutralizezi simptomatologia celor două boli noi pe care le creezi trebuie să iei alte doctorii, care crează alte boli. Şi intri într-un lanţ, care este îngrozitor de complicat”, a declarat medicul român stabilit la New York de peste 30 de ani pentru Adevărul.


Acesta a vorbit și despre condițiile de trai din România, despre corupție și mai ales de stresul pe care oamenii de rând îl înfruntă în fiecare zi.

“Orice afecţiune are întotdeauna două cauze, niciodată una singură. Întotdeauna, cea de-a două cauză este stresul, iar cauza primară sunt anormalităţi în general la nivelul structurii.

Stresul este jumătate din absolut orice boală, poate uneori chiar mai mult. Simplu, am spus mai înainte, încearcă să faci ceea ce trebuie să faci, nu ceea ce vrei să faci. Vezi ceea ce simţi că te împlineşte, ce simţi că-ţi place, ceea ce simţi că este bine pentru tine. Atunci nu te stresezi. În clipa în care intri în conflict cu probleme de personalitate, mândria, gelozia, lăcomia, meschinăria, necinstea, atunci aceste conflicte denaturează calitatea gândirii şi deciziile luate nu sunt cele mai bune. Ele înrăutăţesc calitatea vieţii”, a explicat Cristian Răchitan.

Doctorul Răchitan este newyorkez de vreo treizeci de ani, este naturopat-osteopat și a intrat în top 5 ,,cei mai buni diagnosticieni din lume”.

http://m.b1.ro/stiri/eveniment/niciun-medicament-din-lume-nu-vindeca-vreo-boala-cristian-rachitan-unul-dintre-cei-mai-buni-diagnosticieni-din-lume-efectele-negative-sunt-atat-de-mari-incat-te-tratezi-de-una-si-creezi-alte-doua-boli-158221.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...