Documente declasificate: Naziștii au construit OZN-uri

Distribuie!

Naziștii au construit OZN-uri fiabile, care dezvoltau viteze impresionante de zbor, aceasta este concluzia din mai multe documente CIA, care au fost declasificate de curând.

 Capacitatea tehnologică a Germaniei naziste nu a fost niciodată pusă la îndoială. Aveau tancuri de luptă de ultimă generație , rachete și alte tipuri de arme . Potrivit unei serii de documente de război, inginerii lui Hitler au construit chiar farfurioare zburătoare și vehicule aeriene ciudate, descrise ca niște „bile ușoare”, care puteau să zboare și să inducă în eroare piloții țărilor dușmane.

Cercetătorul italian Renato Vesco a susținut că germanii au descoperit secretele antigravitației. Pornind de la această nouă teorie, naziștii au mai avut de făcut un singur pas până la dezvoltarea unei tehnologii, pe care în prezent o considerăm extraterestră, OZN-urile.

OZN-urile naziste, la care fac referire și Haunebu, Hauneburg-Geräte sau Reichsflugscheiben, sunt sau au fost niște aparate de zbor extrem de performante, care au fost dezvoltate în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Bineînțeles că aceste idei apar în nenumărate rânduri în cele mai interesante teorii conspiraționiste, dar acum, odată cu desecretizarea unor documente CIA, lucrurile tind să prindă contur.


Mai mulți autori susțin că Germania nazistă a explorat teritoriul Noii Swabii din Antarctica , unde a trimis o expediție în 1938 și a planificat alte misiuni. S-a creat o bază secretă, unde mulți lideri nazisti au fugit după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Prima referire cu privire la la OZN-urile nazistești provine dintr-o serie de texte scrise de expertul italian al turbinelor, Giuseppe Belluzzo. Unul dintre cele mai interesante texte, publicate cu privire la acest fenomen, a fost publicat în ziarul italian, Il Giornale d’Italia, în martie 1950.


„… tipurile de discuri zburatoare au fost proiectate și studiate în Germania și Italia încă din 1942”. Belluzzo susținea că „o mare putere lansează discuri (OZN-uri) pentru a le studia”. Imediat, după publicarea acestui articol, omul de știință german Rudolph Schriever a recunoscut public că în perioada nazistă a lucrat în acest departament, unde s-au făcut numeroase OZN-uri.

Într-un interviu acordat revistei germane de știri Der Spiegel, Schriever a susținut că a proiectat o aeronavă alimentată de un plan circular de lame rotative cu turbină de 15 m în diametru.

Naziștii au construit OZN-uri

În 1953, Avro Canada a  anunțat că dezvoltă VZ-9-AV  Avrocar, o aeronavă cu jet de circulație care ar putea ajunge la o viteză de 2.400 km / h. La scurt timp după anunțul Avro Canada, inginerul german Georg Klein a susținut că astfel de modele au fost dezvoltate în timpul epocii naziste.

Klein a identificat două tipuri de discuri zburătoare germane:

  • Un disc non-rotativ dezvoltat la  Breslau de  către   inginerul de rachete V-2, Richard Miethe, care a fost în cele din urmă capturat de sovietici. Miethe a fugit în SUA prin Franța și a ajuns să lucreze pentru Avro.
  • Un disc dezvoltat de Rudolf Schriever și Klaus Habermohl la Praga, care caracterizat de un inel de deplasare a lamelor de turbină în jurul unui cockpit fix.

Klein a afirmat că a fost martorul primului zbor cu echipaj pe 14 februarie 1945, când a reușit să urce la 12.400 m în 3 minute și a atins o viteză de 2.200 km.

Documentul, marca CIA este disponibil aici și susține că OZN-urile au fost create și testate cu succes în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și ar putea fi ceea ce piloții americani numeau în acele vremuri foo fighters.

https://www.efemeride.ro/nazistii-au-construit-ozn-uri-sugereaza-o-serie-de-documente-declasificate/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...