Amprenta lui Dumnezeu in corpurile noastre prin Laminina- aceasta molecula face ca fiecare organ sa stea la locul lui si sa-si faca treaba

Distribuie!


O coincidență, sau amprenta lui Dumnezeu în trupurile noastre ?

Nu cu mult timp în urmă a fost descoperită o proteină numită laminină. Ascunsă adânc în trupurile noastre, e o mică moleculă, Laminina, o proteină suprinzatoare sub formă de cruce.

Acesta mica proteina ce a suprins pe multi se numeste Laminină. Această proteină este liantul cu ajutorul careia corpul nostru devine unitar, aceasta molecula face ca fiecare organ sa stea la locul lui si sa-si faca treaba.

Dar ce este cu adevarat surprinzator este forma acesteia sub forma de cruce, un simbol al lui Dumnezeu ce a fost intiparit in noi inca din momentul in care a fost creat primul om, poate ca aceasta proteina este o dovada a faptului ca am fost creati de Dumnezeu.

Stau si ma gandesc la cat de uimitor este faptul ca Dumnezeu nu facut niciodata nimic intamplator, iar planurile Sale duc atât de departe în viitor. Cine priveste cu atentie aceasta molecula ce a fost sadita in matricea umana cu milioane de ani in urma, cu mult inainte de nasterea si rastignirea lui Isus, se gandeste ca atunci cand a creat Omul, Dumnezeu a stiut unde va ajunge omenirea peste milioane de ani, si ca exista un risc major ca acestia sa-L rastingneasca chiar pe Fiul Sau trimis sa-i ajute?

Dumnezeu te-a format nu numai să trăieşti ca o imagine a lui Hristos, dar să nu scapi niciodată de faptul că eşti a Lui !
Suntem ”însemnați cu crucea ! ”
” El este mai înainte de toate lucrurile şi toate se ţin prin El ” – Coloseni 1:17

Laminina este o proteină care se găseşte în matricea extracelulară, straturile de proteine care formează substratul tuturor organelor interne, numită, de asemenea, membrana de bază. Ea este o componentă non-colagenă a laminei bazale; ea are patru brațe care se pot lega la alte patru molecule. Cele trei braţe mai scurte sunt bune pentru legarea de alte molecule de laminină, formând astfel straturile. Brațul mai lung este capabil să se lege de celule, ajutând astfel ancorarea organelor de membrană. Structural, proteina de laminină este alcătuită din trei lanțuri polipeptidice – α , β și γ, oferindu-i un total de șase “capete”, având astfel o mai mare flexibilitate în conectarea diferitelor molecule.” – Wikipedia

Cele 500 de aminoacizi care alcatuiesc o proteină de dimensiuni medii pot fi aranjate în peste 1 x 10 ^ 600 moduri diferite (care este numarul unu urmat de 600 de zerouri)! Acest număr este cu mult mai mare decât numărul total de particule atomice care ar putea fi ambalate în universul cunoscut. Dacă am avea un calculator, care ar putea rearanja 500 aminoacizi ai o proteină specială la rata de un miliard de combinații pe secundă, am sta în esență nici o șansă de a lovi combinația corectă în 14000000000 ani evoluționiști susțin pentru vârsta universului . Chiar dacă calculatorul nostru de mare viteză au fost redus la dimensiunea unui electron si am avut destul de ei pentru a umple o cameră de măsurare de 10 miliarde de ani lumină pătrat (aproximativ 1 x 10 ^ 150 de calculatoare!), Ei ar fi în continuare extrem de puțin probabil să lovi dreptul de asociere. O astfel de “cameră” plină de calculatoare ar putea rearanja doar despre 1 x 10 ^ 180 combinații în 300 miliarde ani. Într-adevăr, chiar dacă toate proteinele care au existat vreodată pe pământ au fost toate diferite, “camera” noastră completă de calculatoare ar fi extrem de puțin probabil să avem șansa la combinația de oricare dintre ele în doar 300 miliarde ani !
Țineți minte că, în conformitate cu principiul matematic o astfel de probabilitate probabilitate înseamnă zero.” – Extras din, ”Laminin: Chance or Design” :https://noapologizing.wordpress.com

Nanotehnologia ADN-ului este proiectarea și fabricarea de structuri artificiale de acid nucleic pentru utilizări tehnologice. În acest domeniu, acizii nucleici sunt folositi ca materiale de inginerie non-biologice pentru nanotehnologie, mai degrabă decât ca purtători de informații genetice in celulele vii. Această utilizare este activata prin normele de bază stricte de asociere ale acizilor nucleici, care produc doar porțiuni de fire, cu secvențe de bază complementare pentru a lega impreuna forma puternice, rigide structuri duble, numite Helix. Acest lucru permite proiectarea rationala a unor secvențe de bază, care se vor aduna selectiv, pentru a forma structuri complexe țintă cu caracteristici precis controlate la scara nanometrica. ADN-ul este materialul dominant, care încorporează structuri de acizi nucleici, cum ar fi alte ARN-uri si de acid nucleic peptid (PNA), de asemenea construite, [2] [3] care să conducă la folosirea ocazională a acidului nanotehnologiei, numele nucleic care descrie câmpul.
Fundația conceptuala pentru nanotehnologia ADN-ului a fost  prevăzuta de Nadrian Seeman la începutul anilor 1980, și a început să atragă câmpul de interes, larg răspândit în mijlocul anilor 2000. Cercetatorii in domeniu au creat ambele structuri statice, cum ar fi două  grile de cristal tridimensionale, nanotuburi, poliedre, și forme arbitrare, precum și structuri funcționale, cum ar fi mașini și computere moleculare ADN. O serie de metode de asamblare sunt folosite pentru a face aceste structuri, inclusiv bucati  pe bază de structuri care se asamblează din structuri mai mici, structurile rabatabile folosind metoda ADN-ul origami  și structuri reconfigurabile dinamic folosind tehnici de deplasare.Câmpul  începe să fie folosit ca un instrument pentru a rezolva problemele de bază în știință, biologie structurala si biofizica, inclusiv aplicații în cristalografie și spectroscopie pentru determinarea structurii proteinelor. Aplicații potențiale în electronică la scară moleculară și nanomedicina sunt de asemenea investigate.
Aceste patru componente se asociaza într-un ADN cu patru brațe in joncțiune, deoarece această structură maximizeaza numărul de perechi de baze corecte,  A se potriveste cu T și C se adapteaza la G. [4] [5] A se vedea această imagine pentru un model mai realist dintre cele patru -brațe de joncțiune, arătând structura sa terțiara.
Laminina este o proteina ​​majora din lamina bazala (unul din straturile de membrana bazala), o rețea fundamentala de proteine ​​pentru cele mai multe celule si organe.Celulele laminine sunt o parte importantă și biologica activă a lamininei de baza,influențând diferentierea celulelor, migrația, și aderența, precum si fenotipul și supraviețuirea.
Oameni de stiinta afirma ca nu exista evolutie, doar creatie:
Profesori, laureati ai premiului Nobel precum de Duve au calculat ca nu ajunge o eternitate in crearea unei celule bacterie care sa dea posibilitatea asamblarii sale din proprii atomi.Oamenii si mamiferele dispun de circa 50.000 de gene.Aceasta implica inre 50.000 si 100.000 de proteine active intr-un corp. Se estimeaza ca exista circa 30 de phylum( increngaturi)animale, pe planeta. Daca genomul fiecarui phylum, ar produce 100.000 de proteine si niciuna dintre ele ar fi comuna cu oricare dintre Phyle ( fapt pe care il cunoastem a fi imposibil, dar sa dam o sansa evolutiei) ar rezulta 30x 100.000, 3 milioane de proteine. Acum sa luam in considerare posibilitatea acestor 3 milioane de combinatii viabile, care s-ar forma din nimereala: Proteinele sunt lanturi complexe al altor sute de aminoacizi. Sa luam o proteina tipica a fi un lant de 200 aminoacizi, Varietatea observata va fi de la mai putin de 100 de aminoacizi per proteina la 1000. Exista 20 de aminoacizi care ar putea in variatii combinate sa produca proteinele vietii. Aceasta inseamna ca un numar de posibile combinatii al aminoacizilor in modelul nostru de proteina de 200 de aminoacizi, ar fi 20 la puterea 200.( plus fiecare 20 multiplicat de inca 200 de ori), ori in sistemul normal de numere decimal ar fi aproximativ 10 la puterea 260( adica numarul unu urmat de 260 de zero-uri). Natura are optiunea de a alege printre 10 la puterea 260 de posibile proteine, cele 3 milioane de proteine din care este constituita o viata viabila. In alte cuvinte, pentru oricare alegere corecta, ar fi 10 la puterea 254 de alegeri gresite. Astfel se demonstreaza ca intamplarea nu poate fi forta creatoare din spatele acestui succes al vietii.Intelegerea noastra de statistici si biologie moleculara sustine clar notiunea ca trebuie sa existe o directiva si un DIRECTOR in spatele acestui succes de creatie.
Crucea si forma ei semnifica paradisul, pentru ca para-dis inseamna impartire in patru a numarului zece, dimensiune in care se afla Creatorul. Pentru a intelege toate acestea, e nevoie de cunostiinte de geometrie sacra si fizica cuantica. Pentru ca noi sa mai putem avea acces in paradis, Cineva s-a sacrificat pe cruce pentru noi, depinde de noi acuma, daca apreciem asta sau nu si ce cale alegem.
https://www.mamicamea.ro/spiritualitate/laminina-intamplare-sau-design-inteligent-proteina-lui-dumnezeu.html

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...