Multi s-au bucurat de moartea lui caci au fost dezinformati, insa ce a facut din Romania nu va mai face nimeni niciodata! Hai sa vezi cele 7 minuni ale lui Ceausescu!

Distribuie!


Între anii 1978-79, după acel cutremur devastator din 1977 a avut loc un concurs la nivel național pentru reconstruirea Bucureștiului. Mulți consideră că președintele comunist Nicolae Ceaușescu avea ambiţie, curaj și nebunie duse la extrem. Cele mai impunătoare construcții au fost realizate în Epoca de Aur, cu mari eforturi din partea populației (clasei muncitoare) . Printre acestea se numără și „ Cele șapte minuni”.

CASA POPORULUI (azi Palatul Parlamentului): Este, conform World Records Academy, cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume, cea mai scumpă clădire administrativă din lume și cea mai grea clădire din lume, deci deține un triplu record, construita exclusiv din materiale romanesti.


TRANSFĂGĂRĂŞANUL: Este Drumul Național 7C (DN7C) care leagă regiunea istorică a Munteniei cu Transilvania.

CANALUL DUNĂRE-MAREA NEAGRĂ: Construcția canalului a început în anul 1949. O mare parte a muncitorilor folosiți erau deținuți prizonieri.


METROUL DIN BUCUREŞTI: Între anii 1936 – 1940, când în București s-au făcut ample lucrări de modernizare, s-a pus problema construirii unor linii de metrou pentru a se ușura transportul de călători într-o capitală din ce în ce mai aglomerată.

BARAJUL VIDRARU: Construcția Barajului Vidraru a început în anul 1961.

CASA RADIO: Casa Radio a rămas o clădire neterminată din București, situată în apropierea râului Dâmbovița și a Cotroceniului. Construirea sa a început înainte de 22 decembrie 1989.

Milioane de apartamente si locuinte la bloc, noi noute pentru clasa  pentru populatie din care majoritatea nu vazusera inca apa curenta si baie cu toaleta in casa.

Zeci de industrii in toate sectoarele de productie, majoritatea distruse cu premeditare dupa 1989.

Sute de spitale, gradinite, socoli, universitati noi noute, construite intre 1965 si 1989.

Staiuni turistice unele de la zero, in special pe litoralul romanesc, dar si in tara, partii de schii, arene sportive, bazine olimpice, scoli de gimnastica.

Sute de hoteluri cu un design modern si servicii inedite.

Infrastructura, autostrada soarelui.

Electrificarea mediului rural.

Aeroporturi, porturi, expeditii pentru astronauti romani in spatiu, flota de vapoare, flota de pescadoare, flota aeriana.

Armata ( 4 aramate de aparare doar, nu de atac-asta a tinut rusii departe de a ne invada in anii 60-70) si dotari in armata de ultima generatie la momentul respectiv.

 

 

Agricultura puternica care exporta in toate colturile lumii

Distribuie și tu dacă ți-a plăcut!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Citiți și...

E gratis să dai cu îngrășăminte chimice, dar ești ars la buzunar dacă fertilizezi cu gunoi de grajd. Fermier din Ilfov: Am de achitat 3.000 de euro dacă vreau să împrăștii bălegarul de la vaci pe 44 de parcele
Un medic de familie spune in sfarsit adevarul despre BILETUL DE TRIMITERE. Iata ce nu a stiut nimeni si nimeni nu a indraznit sa spuna
Iata DOVADA ca patronii corporatiilor isi trimit angajatii la proteste: MAIL primit de la seful unui angajat noaptea!!!
Tot mai multi oameni vor sa fie suverani in Romania, adica neplatitori de taxe- un sofer din Romania a fost luat cu asalt de politisti deoarece nu avea placute de inmatriculare "legale"
Lacrimile lui Obama sunt și pentru cele 26.000 de BOMBE aruncate de SUA în 2016? Câte țări au bombardat americanii într-un singur an
22-25 decembrie 89′: 957 de morți și 5000 de răniți, criminali în libertate
Tehnologia 5G în orașe: dureri de cap, dureri de ochi, dureri în piept, greață, oboseală, stări de vomă, tinitus (țiuit în urechi – n.tr.), amețeli, simptome asemănătoare gripei și dureri cardiace
SECRETELE MARILOR CORPORATII DIN LUME: CUM CONTROLEAZA TOT CEEA CE CITESTI, VEZI SI MANANCI
DAVID ICKE: ADEVĂRUL DIN SPATELE CORONAVIRUS interviu cu marele jurnalist britanic BRIAN ROSE
Hackerul român Guccifer acuză FBI din pușcărie | „Le-am dat 70-100 de gigabytes de date care sunt sute de mii de documente. Să le verifice singuri”
Om de afaceri roman dezvaluie cum statul roman isi bate joc de CUPRUMIN si de CUPRUL tarii
Descoperirea care ar putea schimba lumea medicala! Diabetul poate fi vindecat definitiv!

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...