Motive să cred că România este o ţară bananieră

Distribuie!


1. Vorbim limba coloniştilor. Folosim în limbajul curent o serie întregă de expresii din limba engleză, formaţiile muzicale au titulaturi în engleză şi cântă în engleză, firmele au denumiri în engleză, iar crainicii de la ştiri se forţează să pronunţe corect numele străine, deşi străinii ne stâlcesc adesea numele şi expresiile noastre.

2. Îi privim pe colonişti ca pe nişte zei coborâţi din cer. Considerăm că americanii sunt cei mai tari, au melodiile cele mai tari şi filmele cele mai tari etc.


3. Ne vindem femeile coloniştilor. De fiecare dată când ne vizitează ţara un cântăreţ, actor sau sportiv străin, prin preajma lui se adună o droaie de târfuliţe care abia aşteaptă să fie băgate în seamă de acesta. Toţi reporterii care iau interviuri vedetei străine respective, o întreabă în primul rând, “dacă îi plac fetele din România”.

4. Ne facem singuri reclamă negativă. Ne considerăm tot timpul cu câteva decenii în urma Occidentului, ne situăm singuri “în afara ţărilor civilizate”, ne spălăm rufele murdare în public, atrăgând atenţia presei străine.

5. Suntem Raiul pedofililor. Sunt numeroase cazurile în care pedofili din Vest deghizaţi în diverşi binefăcători şi umanitarişti, au venit la noi pentru a se desfăta cu cărniţă proaspătă de aurolac sau copil instituţionalizat.

6. Instituţia prezidenţială este lipsită de demnitate. Toţi preşedinţii României când se întâlnesc oficial cu un “licurici”, mai mic sau mai mare, din Occident, au o atitudine slugarnică, rânjind mereu şi făcând plecăciuni. La fel şi atunci când iau decizii de interes naţional o fac mai mult în interesul puterilor străine decât al cetăţenilor ţării.

7. România este stat mafiot. Economia şi presa românească aparţin unor grupuri oligarhice controlate din exterior.

8. Emigrăm în Vest. O mare parte a populaţiei lucrează în ţări mai dezvoltate pentru a duce un trai mai bun, iar tinerii dotaţi îşi vând inteligenţa şi talentul ţărilor care plătesc mai bine, în defavoarea economiei româneşti.

9. În calitate de consumatori suntem naivi şi lacomi. Cumpărăm oricât şi orice, fără să ne intereseze calitatea sau preţul.

10. Ne place să arătăm că avem. Toată lumea se vaită de sărăcie, dar pe străzile oraşelor aleargă maşini aflate printre cele mai luxoase din lume, iar vilele şi zgârie-norii se înmulţesc ca ciupercile după ploaie.

11. Nu suntem în stare să ne organizăm. Tot ce se face în România, la nivel naţional sau local, se face foarte lent, cu mult scandal, maşinaţiuni politice şi se finalizează numai la presiunea unor organisme externe gen Uniunea Europeană, FMI etc.

12. Am preluat sărbătorile coloniştilor. Avem acum şi Halloween, Valentine’s Day, iar Andreea Esca de fiecare dată, pe 4 iulie, când vorbeşte despre Ziua Americii, e udă toată la chiloţi.
Sursa articol : http://danl33.wordpress.com/2009/08/29/12-motive-sa-cred-ca-romania-este-o-tara-bananiera/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...