Metoda care te slabeste instant! Asiaticii o folosesc de mii de ani

Distribuie!


Acupresura nu este o inselatorie si nici o tehnica vaga, ci una medicala, complexa.

Pe scurt, logica sa consta in faptul ca fiecare organ din corpul uman, care foloseste direct canalele energetice este asociat unor anumite puncte de pe corp.


Asadar, daca iti doresti sa imbunatatesti functionarea unor organe interne, este necesar sa localizezi punctual corespondent, si sa il masezi corespunzator. Daca vei urmari instructiunile, metabolismul tau isi va imbunatati functionarea, iar rezultatul va consta in faptul ca te vei simti energic pe parcursul zilei, iar excesul de grasime va fi incet incet eliminat, pentru ca acumularea va fi oprita.

Vei incepe sa iti controlezi apetitul si iti vei crea un stil complet nou, dar sanatos, de viata.


Acestea sunt punctele care te vor ajuta sa scapi de greutatea in exces:

1. Urechea

Masand acest punct, vei reusi sa accelerezi functionarea metabolismului, care contribuie la iutirea pierderii in greutate in toate zonele corpului. Masajul trebuie facut cu degetul mare timp de 3 minute, de 3 ori pe zi, exercitand o presiune usoara si continua pe ureche.

2. Fata

Acest punct se gaseste chiar intre nas si buza superioara. Este necesara stimularea sa de 2 ori pe zi, timp de 5 minute. Acest masaj ajuta la controlarea foamei si anxietatii. Daca ai obiceiul de a manca din cauza stresului, aceasta metoda este perfecta pentru tine!

3. Brat

Acesta este un punct cheie al corpului, deoarece fiecare parte a energiei intestinale trece prin el. Masandu-l, corpul se va relaxa, eliberand caldura excesiva si contribuind la imbunatatirea functionarii intestinale. Trebuie sa masezi acest punct de 2-3 ori pe zi, vreme de un minut.

4. Picior

Acesta este cel mai des tratat punct in acupresura. El poarta numele de Zu San Li. Nu numai ca imbunatateste digestia, dar ajuta si la atenuarea unor procese inflamatorii din organism. El se gaseste in spatele genunchiului.

Pentru o mai buna functionare, acopera genunchiul cu palma, daca alegi genunchiul stang, foloseste mana stanga, si invers pentru geninchiul drept. Punctul se afla intre locul unde se gaseste varful degetului mic si inelarul in forma unei mici adancituri dintre oase. Maseaza punctual zilnic, seara, caci este potrivit daca vrei sa slabesti ( poti pierde din greutate pana la aproximativ jumatate de kg saptamanal).

Insa nu masa inainte de a merge la culcare, deoarece poate provoca insomnie. In timpul presiunii, vei experimenta un usor discomfort, chiar durere, asa cum se presupune ca trebuie sa se intample, caci altfel rezultatul dorit nu va putea fi obtinut.

Sursa: Secretele, Autor Razvan

 

 

http://m.caplimpede.ro/metoda-care-te-slabeste-instant-asiaticii-o-folosesc-de-mii-de-ani/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...