Medicii au confirmat: ceapa rosie face minuni pentru glanda tiroida (reteta)

Distribuie!

Este stiut faptul ca ceapa curata pielea, omoara germenii si bacteriile iar acidul fosforic, face minuni. Astfel, incercati acest remediu din popor pentru a va trata glanda tiroida.
Un medic din St. Petersburg, pe nume Igor Knjazkin, a prescris tratamentul pentru glanda tiroida, in care ingredientul esential este ceapa roie.

Conform recomandarilor sale, taiati ceapa rosie, pe jumatate (pentru ca zeama sa curga din ambele jumatati), seara, inainte sa mergeti la culcare.
Folositi jumatatile pentru a va masa gatul, cu miscari circulare in zona glandei tiroide.
Mergeti la culcare fara sa va spalati gatul, astfel incat sucul sa isi faca efectul peste noapte. Sucul de ceapa, stimuleaza in mod natural functionarea tiroidei.
Este bine cunoscut faptul ca ceapa curata pielea, omoara bacteriile iar acidul fosforic face minuni.
Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com – “Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare”. Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.

– See more at: http://www.pentrusuflet.com/2015/11/medicii-au-confirmat-ceapa-rosie-face.html#sthash.Bl1oqxmm.vry7wmXx.dpuf

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner