„Mai am puțin și împlinesc 102 ani. Și ce dacă?”. O centenară susține că există două secrete simple pentru a trăi o viață lungă și fericită

Distribuie!


O centenară care va împlini 102 ani pe 7 mai susține că există două secrete simple pentru a trăi o viață lungă și fericită. Femeia, care trăiește în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, susține că încearcă să convingă cât mai mulți oameni să le aplice.

 

Care sunt secretele unei vieți lungi și fericite

Centenara, Dinkie Flowers, din Shoreham-by-Sea, West Sussex, s-a născut în anul 1921, la trei ani după încheierea Primului Război Mondial. A fost dansatoare profesionistă, iar la 98 de ani a apărut în emisiunea „The Greatest Dancer” de la BBC.


În ciuda vârstei sale, femeia încă mai predă elevilor la propria școală de dans. Centenara, care a prins cinci monarhi și 22 de prim-miniștri ai Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a dezvăluit care sunt cele două secrete ale unei vieți lungi și fericite.

 

„Recomand dansul și mișcarea pentru a rămâne în formă. Eu nu aș putea să stau jos toată ziua. Dansul te menține în viață, la fel ca și statul la soare, care pe mine mă face fericită”, a spus centenara.

„Aș sfătui pe oricine și pe toată lumea să înceapă să danseze pentru a se menține tânăr – pentru corp și minte. În fiecare zi mă duc să dansez în studioul pe care îl am acasă și încerc să îi conving și pe ceilalți să facă la fel. Munca pe care o faci îți menține corpul suplu și te face să arăți mult mai tânăr.”, a mai spus ea.

Dinkie Flowers
Dinkie Flowers

Cum își va petrece centenara aniversarea, la 102 ani

Dinkie Flowers a spus că va sărbători împlinirea vârstei de 102 ani cu o petrecere ca la Ritz, cu sandvișuri cu castraveți cu coaja tăiată, biscuiți, prăjituri cu cremă, toate în stilul ceaiului de după-amiază, cu serviciu de porțelan. Centenara va petrece în compania unor prieteni și a unor membri de familie.


 

Celebra „doamnă Flowers”, așa cum i se spune centenarei, a început să danseze în anul 1924, la doar trei ani. Fire artistică, ea i-a cântat Prințului Philip la o gală din anul 1952, moment pentru care a primit o scrisoare de mulțumire din partea familiei regale britanice.

Dinkie Flowers a călătorit în toată lumea, inclusiv în Bagdad, unde a dansat în fața familiei regale irakiene. A învățat la Academia de Artă Teatrală Italia Conti din Londra. După ce s-a îndrăgostit de patinajul pe gheață, a continuat să patineze și să danseze în mai multe țări.

Centenara, arestată în Parisul anilor 1940

Dinkie Flowers a fost arestată în Parisul anilor 1940, pentru că a purtat un costum de teatru roșu pentru a susține un spectacol. Costumul ei era asociat cu prostituția ilegală la acea vreme.

Până la împlinirea vârstei de 100 de ani în 2021, Dinkie Flowers a făcut trei sesiuni de 45 de minute de menținere în formă și trei plimbări de 20 de minute pe săptămână pentru a strânge bani pentru NHS Charities Together.

 

„Și ce dacă nu mai sunt tânără? Încă trăiesc și sunt încă puternică. Nu contează dacă am 30 sau 100 de ani!”, a spus ea la vremea respectivă, conform Daily Mail.

Unicul ei copil, Sarah, a călcat pe urmele mamei sale și a devenit dansatoare profesionistă. Dinkie Flowers, care are patru nepoți, a fost căsătorită cu George Flowers, fostul manager al celebrului Raymond Revuebar din Londra. Bărbatul a murit în anul 2005.

„Mai am puțin și împlinesc 102 ani. Și ce dacă?”. O centenară susține că există două secrete simple pentru a trăi o viață lungă și fericită

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner