Legea dăruirii. Ce să faci ca să ajungi bogat

Distribuie!


Pentru ca să ajungi bogat, trebuie să ajuți pe altcineva să devină bogat. Pentru a fi iubit, trebuie să iubești. Pentru a fi sănătos, trebuie să oferi organismului tău un regim de viață sănătos. Acolo unde are loc acest transfer, acolo există viață. Iată de ce majoritatea oamenilor înțeleg că pentru ca banii să continuă să vină, ei trebuie să facă donații celor care au nevoie de bani. Ei au oferit ceva Universului, iar acesta i-a răspuns cu aceeași monedă.

Cuvinte bune

În toată această poveste un rol extrem de important îl au cadourile și binecuvântările. Dacă vei începe să faci cadouri oamenii, ei îți vor face cadouri în schimb. Ce se are în vedere? Nu este vorba despre cadouri scumpe, cadoul tău poate fi și o vorbă bună sau un sfat într-un moment dificil. Poți să oferi un zâmbet unui om străin sau să îl ajuți în anumite situații. Ai putea să îi oferi telefonul sau adresa celor care ar putea să îl ajute. Oferă o carte, care îi poate oferi răspunsuri la multe întrebări. Cadoul poate fi orice, orice îi poate oferi ajutor. Și nu contează valoarea acelui cadou, importantă intenția cu care a fost făcut.


Relații

De obicei binecuvântarea oamenii o asociază cu opțiunile religioase. Însă în acest caz este vorba despre atitudinea ta față de lumea înconjurătoare. Bogăție – capacitatea omului de a avea o atitudine pozitivă față de oameni și de lumea din jurul său. Dacă ești înconjurat de fericire și căldură, atunci Universul îți va întări credința. Oferind energie pozitivă oamenilor din jur, ei se simt excelent în compania ta. Anume această pozitivitate față de lumea înconjurătoare atrage în viața ta oameni, momente și evenimente frumoase.

Legea schimbului de energie

Legea energiei – este legea întregului Univers. Dacă vei încerca să te îmbogățești datorită economiilor, atunci banii vor înceta să mai apară în viața ta. Doar făcând un schimb cu ceea ce ai, vei obține ceea de ce ai nevoie.


Sursa

 

Legea dăruirii. Ce să faci ca să ajungi bogat

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...