Lecție de bun simț a unei femei de la țară: pe un frig năprasnic, s-a descălțat pentru a nu murdări interiorul unei benzinării

Distribuie!

Într-o lume tot mai lipsită de cele mai elementare norme de civilizație, o bătrână din Republica Moldova a făcut un gest de bun simț.
La intrarea într-o benzinărie din Cahul s-a descălțat de gumarii plini de noroi pentru că a văzut că în interior era recent spălat.
„Ăsta e respect față de muncă cuiva. La câte bunicuțe nu intrăm în căsuța mică, unde dai cu capul de marginea ușii, dar totul atât de curat și pernele brodate așezate la locul lor, și covorul cela vechi frumușel pus pe jos. Pătura pusă binișor pe sobă. Săraci dar curați sufletește, oameni care știu ce înseamnă munca și respectul!”, a comentat o persoană pe Facebook.
https://www.activenews.ro/stiri-basarabia/Lectie-de-bun-simt-a-unei-femei-de-la-tara-pe-un-frig-naprasnic-s-a-descaltat-pentru-a-nu-murdari-interiorul-unei-benzinarii-148804

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...