L-au prins! Adrian Cioroianu apare ca informator al americanilor. WikiLeaks A

Distribuie!


Informație șoc despre un fost ministru de Externe. Potrivit B1, Adrian Cioroianu este informator al americanilor. Informația apare în telegramele WikiLeaks şi a fost publicată de jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul său. Acum, Cioroianu este ambasadorul României la UNESCO după ce a demisionat din fruntea MAE în urma mai multor gafe ”Senzaționalele dezvăluiri WikiLeaks din cablogramele trimise de Ambasada SUA la București Departamentului de Stat de la Washington conturează o a adevărată întrecere între politicienii și demnitarii români pentru a se pârî unii pe alții la Ambasada SUA”, scrie Ion Cristoiu pe blogul său. Jurnalistul chiar a redat câteva cablograme desecretizate. Una ar fi întâlnirea dintre ambasadorul SUA, Nicholas Taubman, şi ministru de Externe al României, Adrian Cioroianu. ”S-a afirmat că oficialul român l-a asigurat pe ambasador de disponibilitatea sa pentru continuarea colaborării cu Statele Unite, afirmând şi că România „nu se grăbeşte” să îşi retragă trupele din Irak. Comentariul final a evidenţiat că aceasta a fost o întrevedere preliminară şi conţine o prezentare biografică detaliată a lui Adrian Cioroianu, în care s-a afirmat că „este o figură nouă pe scena politică”, a fost un apropiat al lui Theodor Stolojan şi „este o sursă a ambasadei încă din 2005”, se mai arată în articolul postat pe blogul lui Ion Cristoiu.

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. http://sokant.ro/l-au-prins-adrian-cioroianu-apare-ca-informator-al-americanilor-wikileaks/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...