Cursa Malaysia Airlines A FOST ÎNGHIŢITĂ în TRIUNGHIUL DIAVOLULUI

Distribuie!

Dispariţia cursei Malaysia Airlines, cu 239 de oameni la bord, încă ridică semne serioase de întrebare, mai ales că, după aproape o săptămână de căutări, nu s-au găsit nici un fel de rămăşiţe ale aeronavei, cu atât mai puţin ale victimelor. Ca şi când avionul Boeing 777 nu ar fi existat. Există însă o teorie conform căreia, zborul 370 ar fi fost înghiţit în Triunghiul Diavolului, o zonă “vinovată” de dispariţia inexplicabilă a multor ambarcaţiuni sau avioane.

 


Dacă autorităţile din 12 ţări s-au mobilizat pentru a găsi rămăşiţele cursei Malaysia Airlines, dispărute pe 7 martie, deasupra apelor din sud-estul Asiei, există specialişti care lansează o ipoteză şocantă.

Sunt voci care spun că avionul cu 239 de oameni la bord ar fi fost înghiţit în “Triunghiul Diavolului”, deasupra Mării Diavolului. Avionul se afla în momentul dispariţiei în „aria de influenţă” a acestei regiuni despre care se spune că este mult mai periculoasă decât “Triunghiul Bermudelor”, dar despre care se cunosc prea puţine lucruri.


Supranumită şi “Triunghiul Bermudelor din Pacific” sau “poarta către o altă dimensiune”, zona este responsabilă de cele mai ciudate fenomene. Zeci de avioane ori sute de nave, de marfă, militare sau turistice, aparţinând vreunei mari puteri, ori având dimensiuni uriaşe, şi-au găsit sfârşitul în Marea Diavolului, supranumită şi Triunghiul Dragonului.

Acest “perimetru” de apă din Oceanul Pacific este responsabil de numeroase dispariţii inexplicabile – inclusiv o ambarcaţiune sub pavilion britanic, ce avea de două ori dimensiunea Titanicului, a fost înghiţită de ape.


Legendele japoneze vorbesc, de asemenea, despre armate întregi de oameni care au fost înghiţite în această zonă, ori despre monştri marini ce au luat cu ei în adâncuri pescari sau călători.

“Este poarta către o altă dimensiune!”, este de părere un cercetător nipon, care susţine că misterioasele dispariţii au implicat apariţia unor lumini ciudate şi a unor obiecte greu de identificat.

Şi alţi oameni de ştiinţă au ipoteze asemănătoare, crezând că ar putea fi vorba de extratereştri, porţi către universuri paralele, forţe malefice sau activitatea vulcanică intensă din zonă.

Periculoasele ape ale Mării Diavolului s-au dovedit imposibil de explorat pentru aceştia. În 1952, guvernul nipon a trimis o navă de cercetare, care a dispărut fără urmă. În continuare, asupra regiunii cu ape învolburate, adânci şi periculoase planează cel mai mare mister de la descoperirea Triunghiului Bermudelor încoace.

Sursa: Libertatea

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...