Învățați să recunoașteți semnele și indiciile universului. „Sfaturi” destinului sau cum să înveți să citești semnele universului

Distribuie!


Uneori, când viața te pune într-o situație incomodă, poate însemna că ai ales calea greșită. Fiecare persoană își urmează propriul drum individual de viață. Există miliarde de moduri în lumea noastră și niciuna dintre ele nu este greșită. Ele variază doar în funcție de alegerile pe care le face o persoană în fiecare zi. Uneori, o persoană se poate simți confuză sau se poate simți ca și cum și-ar fi pierdut drumul. Acest sentiment indică faptul că alegerea sa nu îl va conduce la scopul dorit. Dar dacă acorzi atenție micilor indicii ale Universului, vei realiza imediat că ești pe calea greșită. Iată zece sfaturi care te vor ajuta să mergi întotdeauna în direcția corectă.

1. Tensiune sau anxietate Dacă aveți o senzație neplăcută în zona stomacului sau a plexului solar, atunci ceva este în mod clar greșit. Privește în jur și găsește sursa anxietății tale (persoană, lucru sau loc) și apoi scapă de ea. Amintiți-vă să vă întrebați din când în când ce vă provoacă anxietatea – puteți obține întotdeauna răspunsul de la corpul vostru la această întrebare. Trebuie remarcat faptul că stresul prelungit de orice fel este în sine un clopoțel alarmant. Indică faptul că trebuie făcute schimbări în viața ta.


2. Boli frecvente În principiu, oricine poate avea gripă sau tuse. Dar dacă nu te-ai simțit bine în ultima vreme, asta indică faptul că nu îți trăiești viața sau nu în propriile tale condiții. Cel mai probabil, alți oameni vă influențează prea mult deciziile. De asemenea, bolile frecvente sunt un semn că nu ai grijă de tine. Începe să te iubești și să te apreciezi mai mult.

3. Absentare și uitare Dacă ai devenit extrem de uituc și adesea pierzi lucruri, înseamnă că trebuie să respiri adânc și să te relaxezi. Cel mai probabil, creierul tău funcționează în modul de supraîncărcare, iar acest lucru nu a ajutat pe nimeni să reușească!


4. Ghinion La fel ca și punctul 3, chiar și accidentele mici indică faptul că trebuie să încetiniți puțin și să acordați mai multă atenție mediului înconjurător. Având încredere în intuiția ta, vei putea prelua un control mai bun asupra vieții tale și, prin urmare, vei merge în direcția corectă.

5. Plictiseala Un sentiment prelungit de plictiseală este poate cel mai important semnal al universului. Indică faptul că nu îți folosești întregul potențial și nu știi să visezi. Lumea este imensă, uimitoare și plină de posibilități, așa că nu ai niciun motiv să te plictisești. Această stare poate însemna, de asemenea, că ești obișnuit să trăiești într-o „zonă de confort” și ți-e frică de schimbare. Scapa de plictiseala alegand un nou hobby care nu necesita prea multe schimbari in viata ta. chuvstvnet.ru

6. Nerespectarea Dacă deseori începi proiecte, dar nu le termini niciodată, atunci acesta este un semn că nu ești echilibrat și nu ești ferm pe picioare. Obiectivele pe care le urmăriți nu sunt aliniate cu nevoile și ambițiile tale de viață. Ascultă-te pe tine și pe fluxurile Universului! Știi exact de ce ai nevoie, doar că nu vrei să recunoști mereu!

7. Întârzieri constante și grabă Indiferent de cine este vinovat pentru întârzierea ta (tu, alte persoane sau circumstanțe), graba constantă înseamnă că nu ai o idee clară despre timp. Acest lucru indică faptul că ați încetat să trăiți în armonie cu universul. O persoană este pe calea cea bună doar atunci când timpul este perfect sincronizat cu viața sa. hr-portal.ru

8. Tulburări și confuzie în jurul tău Dacă, în ciuda eforturilor tale, nu poți scăpa de dezordine, acesta este un semn că nu ai învățat regulile de bază ale vieții. Așa vă arată Universul că fugiți de evenimentele trecute și problemele nerezolvate. Rezolvarea acestor probleme va elimina în mod magic această mizerie groaznică din viața ta.

9. Reticența de a se gândi la anumite lucruri Dacă nu vrei să te gândești sau să vorbești despre anumite lucruri, asta te poate duce într-o fundătură în viață. De regulă, acest lucru se întâmplă pentru că ți-e frică să auzi răspunsul sau îl știi deja de mult, dar nu ai curajul să-l accepți. Oricum ar fi, suprimarea emoțiilor tale nu este doar dăunătoare sănătății tale, ci și te abate de la adevărata ta cale.

10. Căderi și spargerea lucrurilor Cu astfel de necazuri, Universul vrea să-ți arate că mergi pe calea greșită, făcând lucruri greșite. Poate însemna, de asemenea, că ar trebui să vă relaxați și să mergeți cu fluxul pentru un timp, așa cum este menționat la punctul 7. Acesta este un sfat bun pentru cei care simt că există o pauză în viața lor.

Au existat astfel de indicii din Univers în viața ta? De unde ai știut că ești pe drumul greșit? Spune-ne în comentariile de mai jos! Prieteni, mă bucur să vă urez bun venit din nou aici! Astăzi vreau să vă povestesc despre un fenomen foarte interesant. Acest fenomen ne poate facilita foarte mult drumul către obiectivul nostru. Este vorba despre indiciile Universului! Voi spune o poveste din viața mea, care, după părerea mea, arată perfect cât de util este să urmezi îndemnurile Universului! Deci, ce este – indiciile Universului? Pentru ce sunt necesare? Și cum să le recunoaștem?

Când o persoană își ia drumul, adică se duce la Scopul său (am spus despre cum să-ți determinăm Scopul), Universul începe să-l ajute! Nu întrebați de ce o face, nu știu. Dar chiar este! Cineva îi spune sfaturi subconștiente, cineva îl numește ajutorul forțelor superioare, supraconștiință etc. Nu contează cum definiți acest fenomen. Important este că există în viața fiecăruia dintre noi și ne poate ajuta foarte mult dacă îl putem folosi corect. Ce înseamnă? Aceasta înseamnă a putea identifica aceste indicii și a înțelege ce anume vrea să ne transmită Universul. Deci care sunt aceste indicii? Da, orice! A auzit o frază, un text dintr-o reclamă stradală, o bucată de versuri dintr-o mașină în trecere, o situație neobișnuită, un sfat de la un prieten etc. etc. Poate fi chiar un gând care ți-a venit brusc în minte! În timp, vei învăța să recunoști aceste indicii și să le acorzi atenție.

Pentru a clarifica ce este în joc, iată povestea promisă. Prima mea mașină a fost un Hyundai Accent roșu. L-am adorat și cu mare plăcere am condus această mașină glorioasă timp de 4 ani. Și aș merge mai departe, dacă nu pentru un „dar”. Și aici era treaba. În acel moment, am mutat caii cu care lucram într-o nouă bază. Baza era situată într-un sat de lângă Moscova, sau mai bine zis, în afara satului. Adică, pentru a ajunge la grajduri a fost nevoie să circuli prin tot satul. Drumul era normal, asfaltat. Vara nicio problema. Dar iarna… Nuanța „mică” a acestui sat era că era situat pe versanții unei râpe uriașe. Drumul a mers la fel – mai întâi în jos-în jos, peste podul peste râu care trece de-a lungul râpei și apoi în sus-sus. După cum spuneam, vara toată lumea mergea pe acest drum fără probleme. Iarna treceau și ei… Dar apoi a intrat în joc o altă „mică” nuanță a acestui drăguț sat. Și anume, conductele vechi de apă, care s-au spart în mod constant. Când scriu „în mod constant”, mă refer exact la asta – literalmente, tot timpul apa curgea de-a lungul versanților râpei și de-a lungul drumului. Nu stiu de ce nici satenii sau autoritatile locale nu i-a pasat de asta… In cei cativa ani pe care i-am petrecut cu caii la acea baza, apa din sat curgea continuu. Deci, dacă vara o astfel de inundație permanentă nu a cauzat nimănui prea multe probleme, atunci iarna totul s-a transformat într-un dezastru cu adevărat natural (din anumite motive, este perceput și de locuitorii și autoritățile locale ca un rău inevitabil, care este nerealist pentru lupta, ca ploaia sau zăpada). Și imaginați-vă cât de „distractiv” a fost pentru mine să ajung la serviciu și să mă întorc în fiecare zi! A fost posibil să forțezi pantele de gheață doar din accelerație! Dacă ar trebui să încetinești undeva în mijlocul muntelui, ai putea aluneca în siguranță înapoi în marșarier – tracțiunea frontală a Hyundai-ului meu nu era suficientă pentru a se îndepărta pe panta înghețată a râpei. Am oprit încercările eroice de a face asta după ce aproape că m-am „așezat” într-un năpăd de pe marginea drumului, când roțile mașinii s-au derulat pe gheață, iar ea însăși s-a târât încet, dar sigur, înapoi, pe panta. În general, supraviețuind cumva la două ierni în acest fel, înainte de apariția celei de-a treia, mi-am dat seama că trebuie schimbat ceva în această viață. Și anume, o mașină.

Pentru a fi în siguranță în aceste „plimbari distractive”, am nevoie de un SUV! Pe vremea aceea, eram fascinat de Hyundai Tussan. De ce mi-a plăcut atât de mult de el, nu știu. Probabil pentru că era și un Hyundai, ca o marcă cunoscută. Dar mi-am băgat în cap că îl vreau pe el și numai pe el! Dar, se pare, Universul a acceptat cererea mea mai globală că am nevoie de un SUV. Și am început să implementez un plan pentru implementarea în viața mea a celui mai bun SUV pentru mine. Aparent, Tussan nu era potrivit pentru acest rol, așa că toate planurile mele de a găsi o mașină potrivită (căutam una uzată, pentru că nu erau bani pentru una nouă) nu puteau fi încununate cu succes. Dar sunt încăpățânat, așa că am continuat să sparg ușa închisă! Acest lucru a continuat până când Universul, aparent pierzându-și speranța că eu însumi îmi voi veni în fire și voi fi atent la altceva, mi-a dat primul indiciu. Mama mi-a spus că una dintre rudele noastre îndepărtate pare să-și vândă mașina. “Ce tip de mașină?” Am întrebat. Suzuki Grand Vitara. Prima mea reacție a fost respingerea – acesta nu este râvnitul Toussan. Dar, predându-mă convingerii mamei mele, m-am dus și m-am uitat pe internet, ce fel de animal este acesta – Grand Vitara. O, ce mașină grozavă! Mi-a plăcut imediat „botul de prădător” și aspectul general. Citiți specificațiile. Ce opțiune bună! Așa că primul pas a fost făcut la îndemnul Universului. Tussan a fost uitat, acum îmi doream o Suzuki! S-a dovedit că acea rudă, se pare, nu își va vinde mașina. Acest lucru m-a convins că toată această situație era necesară tocmai pentru a mă îndemna să mă gândesc la o marcă de mașină foarte anume. Ei bine, atunci mă voi căuta. Și am început să caut pe internet mașina visurilor mele! Dacă marca și echipamentul sunt mai mult sau mai puțin clare, ce factor în alegerea unei mașini devine decisiv? Cred că fetele mă vor sprijini – bine, bineînțeles, aceasta este culoarea! Așadar, am fost înflăcărat de dorința de a-mi face rost de o mașină de culoare aurie! Acum înțeleg că și acestea au fost indicii – am început să dau peste Suzuki aurii pe drumuri în cea mai avantajoasă formă – nou-nouț, curat! Normal, am fost fascinat! De ce universul avea nevoie de acest lucru va deveni clar mai târziu. Așa că am decis să cumpăr o mașină printr-un dealer oficial de mașini second hand. În primul rând, exista garanția că mașina a fost verificată de poliția rutieră pentru un trecut criminal (dacă a fost furată, dacă s-au comis infracțiuni). Și în al doilea rând, acolo ai putea schimba imediat mașina ta veche cu cea aleasă (cu o taxă suplimentară, desigur) – am vrut doar să vin cu Hyundai-ul meu și să plec deja la Suzuki. După ce am trecut prin toate dealerile de mașini second hand, am găsit râvnita Suzuki aurie doar într-una dintre ele. În mod ironic, acest salon era la celălalt capăt al Moscovei. Normal că, restul fiind egal, cu greu m-aș duce acolo, aș alege unul mai aproape de casă. Dar din moment ce era doar o mașină aurie cu configurația de care aveam nevoie, am zburat acolo! Mașina dorită se afla în parcarea unui dealer auto și mi-a fost arătată de un tânăr consultant. Ei bine, da, mașina era aurie, dar la o inspecție mai atentă, vopsea ciobită pe capotă, a devenit vizibilă o lumină de ceață crăpată… Am fost avertizat sincer că nu totul este în regulă cu motorul, au fost niște zgomote, nu nu-mi amintesc. Ei bine, da, m-am gândit, ce poți face, mașina nu mai este nouă. Dar se pare ca pretul este acceptabil, iar culoarea trebuie luata. Și apoi m-a așteptat o surpriză! Consultantul l-a sunat pe proprietarul mașinii (era de vânzare în salon) pentru a discuta termenii definitivi ai înțelegerii. Și dintr-o dată se dovedește că proprietarul mașinii, se pare, a scos-o din vânzare și urmează să o ridice de la salon! Iar consultantul cu care s-a discutat acest lucru a uitat să spună tuturor despre asta! Și mașina era scoasă la vânzare. Ce a început aici! Sunt stresat (se pare ca am pus deja o achizitie), consultantul este sub stres (un astfel de incident cu clientul!), Restul consultantilor sunt stresati (pentru firma, se pare). În general, toată lumea se distrează! Ei bine, nimic de făcut, m-am dus acasă. Pe drum, am analizat situația, m-am liniștit puțin și am ajuns la concluzia că, se pare, această mașină nu mi-a fost destinată. De ce era nevoie de ea atunci? Totul indică faptul că situația a fost creată de Univers pentru a mă aduce la acest dealer de mașini. Ei bine, m-am gândit, atunci trebuie să mă calmez și să aștept ce se va întâmpla în continuare. Mai mult, am convenit cu consultantul că va încerca să-mi găsească o altă mașină. Au trecut câteva zile și consultantul m-a sunat cu vestea că a găsit câteva mașini cu configurație și preț acceptabile. Adevărat, unul este albastru, iar celălalt este purpuriu. Eh, deja am decis că în fața iernii care vine culoarea mașinii nu mai este atât de importantă. Și a doua zi m-am dus să mă uit. Mașina albastră nu m-a impresionat, era cumva complet ponosită… Cea de zmeură trebuia adusă în câteva ore (folosul proprietar încă o conducea, dar părea să fie la vânzare). Stăteam în birou, consultantul se uita prin unele site-uri în căutarea mai multor opțiuni pentru mașini, apoi a menționat că chiar ieri a sosit un alt Grand Vitara, deși cer un preț mai mare pentru el, pentru că este mult mai nou. . Și ea este argintie. Încă nu am nimic de făcut deocamdată. Ei bine, hai să mergem, zic eu, să vedem. Și ne-am dus. Am iesit in parcare, ne-am plimbat de-a lungul randurilor… Doamne!!! Aceasta este mașina visurilor mele!!! Frumos Suzuki argintiu strălucitor! Este practic o mașină nouă! A fost dragoste la prima vedere! Cunoști acel sentiment când înțelegi, doar privind – iată-l – AL MEU!!! Mi-am dat seama că aceasta este mașina mea! O sun pe mama. Da, am gasit. Da, mașina este grozavă! Dar mai scump. Banii au fost gasiti. Câteva zile mai târziu am părăsit salonul cu mașina mea nouă. Pe acest frumos argintiu încă merg. Aceasta este cu adevărat mașina MEA – mă simt confortabil cu dimensiunile ei, îmi place puterea ei, îmi place botul ei de prădător! Acesta este EXACT ceea ce mi-am dorit! Și chiar mai bine! Dacă luați în considerare întreaga situație în ansamblu, puteți vedea cum am fost condus pas cu pas către această mașină. Un indiciu despre marca mașinii – orientare către o culoare rară – o mașină de această culoare este doar într-un anumit salon – în acest salon mi-a fost adus chipeșul argintiu (fostul său proprietar locuia în apropiere). Am trecut prin lanțul de indicii și am primit premiul meu valoros la final! Dar dacă m-aș fi odihnit chiar de la început și nu aș fi vrut să urmez îndemnul Universului, nu aș fi primit cea mai optimă mașină pentru mine. M-am convins deja de multe ori că nu putem cunoaște și vedea TOATE opțiunile posibile pentru împlinirea dorinței noastre (realizarea scopului). Vedem doar un sector îngust-îngust. Și se întâmplă adesea ca cea mai bună opțiune să NU fie în acest sector! Și alegem din ceea ce vedem. Universul vede toate opțiunile. Desigur, ea îl vede pe același – cea mai bună opțiune a noastră. Prin urmare, nu rezista atunci când viața îți aruncă oferte neașteptate. P

Și în acest articol voi descrie cum se întâmplă… Când mi-am dat seama că Universul ne oferă ÎNTOTDEAUNA indicii, Forțele Divine ÎNTOTDEAUNA ajută și susțin – m-a lovit ca fulgerul – nu sunt singur pe această lume, există forțe puternice care PENTRU MINE (totuși, ca și pentru fiecare dintre noi). ) Indiferent ce s-a întâmplat! Dar sarcina Universului nu este să „ne hrănească cu pește” – ni se „dau undițe și ne învață să pescuim singuri”. Cum se întâmplă asta? Odată în viața mea a fost o problemă. Nu, nu o voi numi SARCĂ, așa cum recomandă unii psihologi – lucrurile ar trebui să fie numite după numele lor propriu. La început am greșit, apoi m-am gândit că „totul se va rezolva de la sine”, am sperat la o șansă, am început problema, iar într-o zi a apărut în pragul vieții mele într-o asemenea formă încât mi-am apucat cap. Problema era NEREzolvată – adică NIMIC din soluțiile pe care mintea mea logică mi le-a aruncat nu mi se potrivea – erau dureri și pierderi serioase în fiecare soluție. Cum să fii? La un moment dat, am intrat în panică, dar apoi mi-am amintit că UNIVERSUL ESTE PENTRU MINE, ea este gata să ajute, trebuie doar să-i vezi indiciile. În primul rând, mi-am formulat clar CEREREA: să găsesc soluția IDEALĂ – astfel încât să rezolv problema UȘOR și FĂRĂ PIERDERI SPECIALE. Și chiar mai bine – pentru a obține un anumit beneficiu din această situație. Da, mulți oameni se tăvălesc în probleme pentru că NU ÎNTREBĂ – se gândesc: „Dumnezeu vede cât de rău sunt. Ce, nu este evident că am nevoie de ajutor? De ce ar trebui să întreb, dacă da, totul este clar? Și aceasta este principala greșeală: Forțele Superioare nu prea ajută dacă nu sunt solicitate. Pentru că cererea este un element de dezvoltare, măcar se reduce mândria care îi împiedică pe oameni să ceară. Dacă o persoană nu întreabă, atunci dă motive să creadă că se poate descurca singur – ei bine, fă-o! Mulți au învățat deja să mulțumească, dar încă nu să ceară. Apoi, când cererea mea a fost exprimată (apropo, formularea unei cereri adecvate este o artă specială, o predau la Academia de previziune), m-am conectat pentru a primi indicii. O astfel de SETARE este viața într-un anumit mod, când ȘTII EXACT că răspunsul va veni. Și aici accentul ar trebui pus nu pe găsirea ORICE SOLUȚIE, ci pe ALEGEREA CEI MAI BUNĂ SOLUȚIE. În acel moment, unele amintiri m-au lovit brusc și a apărut chiar și o persoană din trecut, care, parcă, mi-a amintit cum eram înainte. Și în sfârșit am înțeles încă un adevăr fantastic: SOLUȚIA ORICĂRII PROBLEME ESTE ÎNTÂI DE TOATE LUATĂ DIN ARHIVA VIEȚII. Ce este ARHIVA VIEȚII? Dar acesta este doar un lucru uimitor și acum vă voi spune despre ce este vorba. Trecutul nostru este format din… Gânduri și fapte, bucurii și suferințe. În trecut, am iubit și urat, am făcut greșeli și am câștigat. Am trăit, am ratat, am creat, ne-am îndoit și ne-am întrebat. Și fiecare astfel de element al vieții noastre sub forma unui fel de „reziduu uscat” este stocat în ARHIVA VIEȚII. Dacă vă place, aceasta este ceea ce numim EXPERIENȚĂ. Când ne confruntăm cu o sarcină (sau problemă), apare INSTANT o soluție, care constă în anumite bucăți de experiență (din viața actuală și din toate cele anterioare). Știi, în industria auto modernă există multe tehnologii neobișnuite. De exemplu, există tehnologii pentru crearea de roți „impenetrabile”. Dacă este destul de simplu de explicat, atunci în momentul în care mașina se lovește de ceva ascuțit și se formează o defecțiune în cauciuc, această defecțiune „se stinge” imediat din mers. Așa este în viață – atunci când apare o problemă, o soluție se formează din diferitele componente ale ARHIVEI VIEȚII într-un fel bizar. Aceasta este soluția PRINCIPALĂ – ajută la OPRIREA problemei, iar sugestiile ulterioare ajută la scăparea completă de ea. Doar mintea logică plus stresul ascund soluția ideală. Ca în orice fabulă există o morală, așa că în orice soluție ideală există o FORMULAȚIE CLARĂ: Universul pare să sublinieze DREPTATEA alegerii tale. Dacă bâjbâi pentru o soluție, dar totuși nu o poți descifra și formula, Universul dă un indiciu că, așa cum ar fi, FINALĂ procesul de a ajuta. Îmi amintesc că atunci când am simțit că sunt aproape de SOLUȚIA IDEALĂ, Universul mi-a dat o frază din carte cu care mai întâlnisem de multe ori înainte. Dar NU AM VĂZUT ȘI NU AM ÎNȚELEG, pentru că nu eram pregătit s-o fac. Pentru ca această frază să se deschidă, a trebuit să apară o sarcină/problemă și să se formeze un anumit puzzle din elementele ARHIVEI VIEȚII. Apropo, mulți oameni, în loc să-și asume responsabilitatea și să ia decizii, o împing asupra altcuiva. Ca urmare, experiența necesară nu vine, iar componenta necesară nu apare în ARHIVA VIEȚII. Și când este nevoie de un indiciu în viitor, imaginea răspunsului dezvoltă o „curbă” – având defecte (imaginați-vă că ați început să puneți cap la cap și ați realizat brusc că lipsesc mai multe elemente). Și soluția nu este perfectă. Există o altă caracteristică extraordinară a ARHIVEI VIEȚII.

Dacă începi să rezolvi o problemă/problemă și dintr-o dată realizezi că nu există suficiente componente pentru a lua decizia corectă, poți obține componentele lipsă din… vieți (sau opțiuni de viață) pe care NU le-ai TRĂIT. Aceasta este o „experiență fără experiență” specială. La Academy of Foresight, dau și algoritmi pentru astfel de practici. Drept urmare, problema mea a fost rezolvată într-un mod fantastic – în loc să pierd, am primit-o. Și, ceea ce este cel mai interesant, fiecare persoană este capabilă să facă asta dacă știe CUM. Academy of Foresight este arta de a LUA DECIZII CORECTE. Uneori aceste decizii vin din vieți pe care nu le-ați trăit sau sunt luate din ARHIVELE VIEȚILOR altor oameni (nu degeaba se spune că un prost învață din propriile greșeli, iar un inteligent învață de la alții). Programul începe în a doua jumătate a lunii iunie, dar recrutarea este deja în curs. Și aveți o oportunitate unică, înainte de a lua o decizie, să vă consultați cu mine și să înțelegeți cât de necesar este pentru dvs. Găsiți-mă pe Skype: nabi19701 (Leonid Kayum). Trimiteți o solicitare și scrieți despre disponibilitatea dvs. de a fi supus unei consultații gratuite. Este timpul pentru cele mai importante decizii. Toți cei care vin la o consultație vor primi o reducere personală după întâlnire și un cadou. 6 iunie 2018 Leonid Kayum Nu totul în viața noastră se întâmplă întotdeauna așa cum ne dorim. Uneori, soarta și Universul ne dau semne care avertizează despre ceva, indică nevoia de schimbare.

Universul ne dă semne ca să putem schimba soarta, viața. Totul pe planeta noastră ar trebui să lupte spre ordine și armonie. Acest lucru este valabil pentru viața fiecărei persoane în parte. Universul nu te va lăsa niciodată singur – va corecta cu atenție cursul pe care l-ai urmat, astfel încât să întâlnești cât mai puține probleme fizice și energetice pe drumul tău. Cum să distingem indicii din univers de evenimente simple Cert este că acestea sunt evenimente simple, dar ele ies din haosul obișnuit de zi cu zi prin actualitatea lor. Totul depinde de cum este fairway-ul tău, care sunt planurile tale pentru viitor, cum trăiești, ce iubești și de ce ți-e frică. De obicei, Universul dă indicii atunci când nu le observăm sau când doar le așteptăm. În primul caz, probabilitatea de a obține un indiciu este mai mare. Semnele destinului pot fi exprimate în orice. Există situații de natură individuală, dar în majoritatea cazurilor astfel de semne sunt universale. Când ceva te deranjează Se întâmplă să îți dorești ceva cu adevărat. De exemplu, ai un gând obsesiv că este timpul să vinzi o mașină, un apartament, o casă. Acesta este un pas important care poate avea consecințe negative. Deci, dacă doriți să faceți așa ceva și, în același timp, se întâmplă ceva semnificativ: cineva nu reușește să vândă o mașină, de exemplu, sau auziți la știri că cineva a întâmpinat dificultăți pe parcurs la evenimente relevante – atunci ar trebui să retragere. Doar amână vânzarea, pentru că lumea îți spune „oprește-te” cu puterea energiei sale. Ar putea fi o călătorie de vacanță, căutarea unui nou loc de muncă, căsătoria și așa mai departe. Pune-o deoparte dacă astfel de semne ale Universului apar constant în jurul tău. Când ești pe drumul cel bun Când totul se dovedește cu ușurință, acesta este un semnal că te miști în direcția corectă, care coincide cu planurile destinului, ale karmei, ale universului. În astfel de momente ești inspirat, ești într-o dispoziție bună fără niciun motiv aparent, ești amabil, zâmbitor, norocos. Nu rata aceste momente. Dacă totul este bine, atunci nu are rost să schimbi ceva. Cel mai adesea, astfel de semne vă sunt trimise de către lume dacă trăiți conform legile Universului: nu face rău nimănui, crede în gândurile tale și generează succes în mintea ta, proiectând-o pe pânza vieții. Când ai probleme în dragoste Dacă te simți enervat din cauza oricărui lucru mic, totul îți cade din mâini, atunci este timpul să te gândești: faci totul bine? Poate ai probleme cu familia. Necazurile minore indică faptul că cineva este supărat pe tine sau cineva apropiat este dezamăgit de tine. Este timpul să faceți anumiți pași pentru a deveni mai receptivi, mai buni. Vei simți diferența dintre un indiciu real din Univers și un simplu eveniment – ceva va apărea în interiorul tău, va apărea o umbră de îndoială. Acest sentiment nu poate fi confundat cu nimic din lume. Pe lângă aceste trei semne ale destinului, mai există unul. Fii atent la visele tale. Când ai același vis, există posibilitatea ca Universul să încerce să ajungă la tine prin acest vis. Visele profetice sunt un subiect destul de discutat în bioenergetică și ezoterism. Fii atent la tot ce ti se intampla tie si constiintei tale. Succes și nu uitați să apăsați butoanele și 24.03.2017 05:45 Nu toate numele pot fi numite fericite. Există cinci nume de femeie care te resping din… Fiecare persoană visează să fie fericită. Facem toate eforturile pentru a găsi ceea ce ne dorim și a ne atinge obiectivele,… De-a lungul vieții, o persoană primește o mulțime de indicii din Univers, dar departe de a observa totul.

Pentru a-ți îmbunătăți viața, trebuie să fii mai atent la lumea din jurul tău și să nu ratezi șansele trimise de sus. Universul este capabil să ne avertizeze în avans cu privire la problemele viitoare, dar nu suntem obișnuiți să răspundem la astfel de semnale. Și de multe ori din această cauză, pierdem ocazia de a preveni necazurile. A învăța cum să folosești corect indicațiile Forțelor Superioare este mult mai ușor decât pare. Trebuie să fii capabil să le distingem de evenimentele simple și să fii atent la semnele care emană din univers. Indicii din universul din jurul nostru Tot ceea ce te gândești și la care te înconjori creează propria ta imagine a lumii, datorită căreia poți atrage norocul sau sperie fericirea. Se știe de mult că gândurile pozitive creează situații favorabile în jurul unei persoane, iar emoțiile rele distrug biocâmpul și resping averea. Se dovedește că Universul nu caută deloc să ne facă rău, ci, dimpotrivă, aruncă linii directoare astfel încât să ne putem îmbunătăți viața. Lumea din jurul nostru de la și spre este formată din semne și sfaturi care avertizează asupra problemelor sau arată cea mai bună cale de ieșire. Drumul spre fericire constă în întregime din semne și indicii din univers. Abilitatea de a le recunoaște și de a le folosi corect este cheia unei vieți de succes. Fiecare persoană poate face o greșeală, dar puterile superioare nu vor lăsa acest lucru nesupravegheat. Cel mai probabil, îți vor arăta că ți-ai schimbat direcția într-o direcție nefavorabilă, prin exemplul negativ al altor persoane. Dacă la un moment dat nenorocirea a început să te bântuie, atunci asta înseamnă că nu poți sau nu vrei să urmezi calea corectă. Orice lucruri mici pe care le întâlniți în timpul zilei trebuie observate și analizate. O persoană cu adevărat fericită este o persoană observatoare. Indici pozitivi din univers O persoană care este norocoasă și norocoasă, Universul îi trimite circumstanțe favorabile care indică faptul că trăiește în armonie cu sine și cu lumea și urmează calea cea bună. De obicei, astfel de sfaturi ne aduc un sentiment de încredere în sine. De exemplu, cuvinte de laudă sau complimente. De asemenea, se întâmplă ca puterile Superioare să vă spună despre o viață de succes prin cei dragi. Să presupunem că prietenul tău a cumpărat o mașină și asta este o veste bună pentru el și pentru tine. Astfel, Universul îți dă un semnal de a-ți crește propria bogăție materială. Folosind corect indiciile Universului Universul încearcă întotdeauna să susțină fiecare persoană, dar multor oameni ratează astfel de semne de la sine și, de fapt, într-o singură zi putem, fără să bănuim asta, să vedem o mulțime de semnale ascunse. Forțele superioare nu părăsesc niciodată încercările lor de a ne ajuta și, cu cât le ignorăm mai mult, cu atât se manifestă mai mult. La început, semnalele apar prin cuvintele altora, apoi prin cei dragi și abia apoi începem să fim bântuiți de experiențe și circumstanțe negative. Să vezi indicii nu este atât de dificil pe cât crezi – doar bazează-te pe propria intuiție și fii atent la tot ce se întâmplă în jur. Iar instinctul tău interior și vigilența nu te vor dezamăgi. Pentru a vă îmbunătăți viața și a lăsa ajutor în ea, trebuie să urmați regulile: În primul rând, ar trebui să-i mulțumești Universului pentru sugestia oferită, să dorești bunăstare oamenilor și evenimentelor care te-au îndreptat către acest semn; Decide în ce fel a ajuns bacșișul la tine (prin cuvinte, fapte, folosind exemplul oamenilor sau necazurile te-au cuprins); Este necesar să înțelegeți despre ce anume vă avertizează Forțele Superioare (despre evenimente vesele sau despre nenorociri); După ce ați identificat cauza semnului de semnalizare, trebuie să vă determinați următorii pași. Întrebați-vă ce puteți face pentru a vă îmbunătăți viața. Toate gândurile negative trebuie să fie eradicate și eliminate cu ajutorul afirmațiilor. Odată ce sunteți într-o dispoziție pozitivă, luați măsuri pentru a vă îmbunătăți prezentul. Schimbându-ți gândurile și acțiunile, vei crea noi circumstanțe care vor fi repere de încredere pe calea fericirii. A ști cum să folosești corect indicațiile Universului te va ajuta să-ți realizezi potențialul la momentul potrivit. Urmând sfaturile Forțelor Superioare, îți vei crea condiții favorabile în lumea din jurul tău. Tehnicile eficiente vă vor ajuta să scăpați de negativitatea care vine și să atrageți în viața voastră doar semne pozitive care emană din univers.

Read more at: https://minikar.ru/ro/dengi/uchimsya-raspoznavat-znaki-i-podskazki-vselennoi-podskazki-sudby-ili-kak/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...