Inginer IT-nevoit sa lucreze casier in Auchan, datorita varstei •Cand a ramas fara loc de munca si-a vandut TOT din casa• NIMENI nu a vrut sa il mai angajeze!

Distribuie!


O tara de mizerie care nu isi respecta batranii, nu va avea nicio soarta mai buna!!!

Ii tremurau mainile si ii era teama sa nu faca greseli pt ca stia ca acest lucru ii putea aduce pierderea locului de munca. E trist ca oamenii de varsta lui sunt nevoiti sa munceasca inca in loc sa se bucure de nepotei, de frumusetile varstei!


Update
L-am intalnit in vara pe domnul din imagine, care venise la un interviu pentru un post de muncitor intr-o fabrica. Inca de cand am vazut CV-ul lui, am fost extrem de mirata si ma intrebam ce cauta acolo domnul respectiv.
Domnul Dumitrescu are 60 de ani si a absolvit Politehnica – Facultatea de Automatica si Calculatoare (in ’70 si ceva). A lucrat ca si Inginer Electronist si a fost printre primii oameni din tara asta care au lucrat cu computere (asta in anii ’80), cand majoritatea habar n-aveau ce-i ala.
A lucrat ca si Inginer IT pana in 2011, cand a fost dat afara (s-au facut restructurari) si, de atunci, NIMENI nu a vrut sa-l mai angajeze datorita varstei.
Cand l-am intalnit in vara, domnul era intr-o situatie absolut disperata, era efectiv in pragul disperarii – supravietuia vanzand lucrurile din casa emoticon frown.
De aproximativ o luna, d-nul Dumitrescu lucreaza ca si casier in magazinul Auchan din Cotroceni si spera sa iasa la pensie de acolo.
Daca aveti drum pe acolo, opriti-va putin si incurajati-l.

Nu uitati ca salariile de casier in Auchan sunt de sub 1000 de lei!!

Vladimir Alexandru spune: Sunt cutremurat.
În firea lucrului bine făcut l-aș fi văzut plimbându-se alături de nepotul lui, savurând dintr-o înghețata la cornet.
Sau având la braț jumătatea lui, zâmbind luminos la una din poveștile unei vieți frumoase în doi.

Sursa: Facebook  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=957795567614282&set=a.614876378572871.1073741829.100001515420478&type=3&theater

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...