Infuzia care invinge artrita, arsurile de soare, cancerul si multe altele

Distribuie!


Ceaiul alb isi face loc printre bauturile vedeta datorita imenselor beneficii de sanatate. Studiu dupa studiu arata rolul important al ceaiului alb in controlarea obezitatii, a bolilor de inima si chiar in preventia si lupta cu cancerul. Iata cateva informatii despre ceaiul alb care te vor face sa bei aceasta infuzie minunata:

Ceaiul alb este de fapt cel mai putin procesat dintre ceaiuri, in care frunzele si mugurii sunt doar uscate si pusi la fiert. Ceaiul alb contine numerosi muguri, acoperiti cu perisori fini argintii care ii dau o culoare deschisa de alb/gri. Infuzia de ceai devine o culoare galbena si are o aroma usor dulce.


Bea ceai alb ca sa combati obezitatea. In plus, pe langa o dieta si exercitii regulate, ceaiul alb poate sa fie un bun aliat in scaparea de kilogramele in plus. Un studiu german publicat in revista medicala “Nutritie si metabolism“ a descoperit ca ceaiul alb ajuta efectiv corpul sa metabolizeze mai bine lipidele si grasimile.

Mentine-ti pielea tanara si scapa de durerea de articulatii cu ceaiul alb: ingredientele din ceaiul alb maresc functia imunitara a celulelor de piele si le protejeaza impotriva arsuri soarelui. Aceasta descoperire facuta de Spitalul Universitar din Cleveland si Universitatea Case Western Reserve adauga un element important in lupta impotriva cancerului de piele. Ceaiul alb previne de asemenea si actiunea enzimelor care slabeste elastina si colagenul pielii – astfel lupta impotriva ridurilor. Aceeasi enzima cauzeaza si inflamatii, asa ca ceaiul alb ajuta si la ameliorarea artritei reumatoide.


Lasa ceaiul alb sa te salveze de raceala si gripa: studiile arata ca ceaiul alb este un distrugator a bacteriei streptococice si a altor virusi. Fiind un curatator natural, are un succes mai mare in distrugerea ciupercilor, in comparatie cu alte ceaiuri.

Opreste cadere dintilor cu ceaiul alb. Cercetarile arata ca ceaiul lupta de asemenea impotriva placii dentare. Desigur trebuie sa ai o igiena orala buna pentru ca ceaiul sa aiba efect.

Ceaiul alb poate sa reduca tumorile de colon. Conform studiului realizat de cercetatorii de la Institutia Linus Pauling la Universitatea de stat din Oregon si publicat in revista “Carcinogenesis“, ceaiul alb este mai puternic ca ceaiul verde in reducerea tumorilor canceroase la soareci. Combinat cu sulindac (un medicament comun folosit in prevenirea cancerului de colon), efectul de stopare a cancerului este si mai mare.

Surse pentru acest articol cuprind:

http://www.care2.com/greenliving/shocking-truth-about-women-and-heart-disease.html?lc=int_mb_1001

http://www.care2.com/greenliving/green-exercise-heightens-awareness-and-appreciation.html?lc=int_mb_1001

http://www.sciencedaily.com/releases/2003/01/030130081227.htm

http://www.pacificcollege.edu/acupuncture-massage-news/articles/532-health-benefits-of-white-tea.html

http://www.pacificcollege.edu/acupuncture-massage-news/articles/532-health-benefits-of-white-tea.html

http://oregonstate.edu/ua/ncs/archives/2003/mar/tea-complements-drugs-fight-against-colon-cancer

http://www.care2.com/greenliving/13-reasons-to-drink-green-tea.html?lc=int_mb_1001

http://www.care2.com/greenliving/the-brew-that-fights-joint-pain-sun-damage-cancer-more.html- ceaiul alb

http://viataverdeviu.ro/infuzia-care-invinge-artrita-arsurile-de-soare-cancerul-si-multe-altele/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...