In timp ce romanii pleaca la munca in Anglia, printul William vine la agricultura in Romania

Distribuie!

Prinţul William, nepotul celei mai bogate femei din lume, se întoarce la facultate. Acesta va studia managementul agricol la Universitatea Cambridge, pentru a putea înţelege cum să gestioneze afacerile din acest domeniu, inclusiv cele 100 de hectare de plantaţie de meri de la Mălâncrav, situate la 13 km de Sighisoara.
Prinţul va începe cursurile săptămâna viitoare şi le va încheia la jumătatea lunii martie. William va avea între 18 şi 20 de ore de curs pe săptămână sub formă de seminarii, conferinţe sau reuniuni. Prinţului William i se va aloca o locuinţă privată în Cambridge, separată de restul campusului universitar.
La sfârşitul seminarului, nepotul Elisabetei a-II-a va fi pregătit să administreze afacerile familiei regale din domeniul agricol. Una dintre acestea este şi livada de mere de 100 de hectare de la Mălâncrav, judeţul Sibiu, unde prinţul Charles a dezvoltat o linie de îmbuteliere de suc natural de mere.
Iniţiativa Prinţului William de a studia cultura pământului poate să-i rotunjească considerabil conturile, deoarece analiştii susţin că agricultura va fi un domeniu profitabil în următorii ani.
Nu degeaba a spus Ceausescu ca produsele romanesti sunt delicatesele elitelor.
Asa ca romanii in loc sa munceasca in agricultura in tara lor, pleaca peste hotare, iar cand se vor intoarce nu isi mai vor gasi pamanturile romanesti, decat vor avea posibilitatea sa se angajeze pe ogoarele detinute de catre straini in Romania, sau in corporatiile lor, dar nici nu vor mai avea acces la produsele bio, decat la chimicalele din supermarketuri.
Sursa: libertatea.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...