Incredibila inventie a unui profesor roman: aparatul care descopera toate bolile si determina tratamentele pe baza analizei unui fir de par uman!

Distribuie!


Profesorul Mircea Brasoveanu, profesor specialist in reflexoterapie si medicina naturista, a descoperit in 1986 un dispozitiv electronic ce poate revolutiona medicina. Un aparat care este capabil sa stabileasca, pe baza analizei unui esantion de par, codul energo-genetic al fiecarui individ. Pe baza acestui cod personal se pot face determinari exacte ale organului patologic ce determina imbolnavirea altor organe ale corpului.

Ideea acestui aparat i-a venit inventatorului roman in 1986, atunci cand in urma unor cercetari proprii, a descoperit ca procentul de diagnosticare gresita de catre medici a bolilor este extraordinar de mare – aproximativ 80%. In mod automat, un diagnostic gresit duce si la o medicatie gresita, ceea ce produce o noua boala (pe langa cea nedetectata) in organism. Lantul erorilor continua: medicatia prescrisa nedand rezultate, se revine la un nou consult, pentru a i se recomanda bolnavului alta medicatie, ceea ce inseamna testarea medicamentelor pe pacient, folosindu-l pe acesta drept cobai. In aceste conditii, medicii, care au ca scop pastrarea sanatatii pacientilor, in mod paradoxal, pot cauza suferinte sau imbolnaviri, uneori mai grave sau mai dificil de tratat decat cele care au constituit initial motivul solicitarii ajutorului medical.


In afara de medici, si consumul exagerat de medicamente, ceaiuri medicinale etc., luate la voia intamplarii, prin automedicatie sau sfaturi „binevoitoare” primite de la persoane neautorizate, pot provoca noi boli.

Profesorul Mircea Brasoveanu a lucrat 2 ani la acest aparat, facand mai multe experiente, pentru a descoperi secretul masuratorilor energetice ale organelor patologice din organismul uman. Inventatorul a facut zeci de mii de diagnosticari pe baza esantioanelor de par; pe baza unui program analitic propriu, el a putut evidentia codul energo-genetic si a determinat organul patologic cauzal al fiecarui individ.


Atat materia vie, cat si cea amorfa, contin un camp magneto-electric propriu, care poate fi masurat. Toate corpurile a caror temperatura se situeaza deasupra lui zero absolut, emit radiatii electromagnetice de frecventa si lungime de unda care le sunt proprii. Campul energetic se afla intr-o continua pulsatie, iar acest fenomen – caracteristic energeticii materiei – este esential pentru intelegerea transferului de informatie atat intre organismele vii, cat si intre acestea si mediul ambiant.

Organismul uman ca intreg, precum si plantele si celelalte vietuitoare, emit radiatii electromagnetice, in jurul fiecarui sistem viu existand un camp electric propriu, care il inconjoara ca o anvelopa. Fiecare organism care are o structura geneto-energetica particulara va avea si un camp energetic specific, cu parametri proprii, care il vor distinge de celelalte fiinte, intocmai ca si amprentele.

Intrucat functionarea tuturor organismelor vii presupune un consum de energie si un schimb de informatie, ea va fi influentata de toti factorii energetici si informationali cu care interactioneaza. Mai mult decat atat, in majoritatea afectiunilor (excluzandu-le pe cele produse de accidente) se petrece mai intai o confruntare de campuri energetice, o interferenta a lor, primele modificari patologice aparand la acest nivel. In aceste cazuri, putem spune ca functionalul precede lezionalul. De aceea, va trebui sa actionam intotdeauna mai intai pentru refacerea functionala, pentru refacerea energiei vitale a organismului, care va contribui astfel la rezolvarea leziunii organice si nicidecum invers, dupa cum s-a obisnuit in terapeutica.

Cu ajutorul aparatului, profesorul Brasoveanu a constatat ca omul se naste impregnat cu un cod energo-genetic propriu, pe care-l va pastra toata viata. Acest cod energo-genetic se poate afla masurand lungimea razei campului energetic al individului, a carei valoare defineste organul patologic cauzal, organ care il va caracteriza pe individ. Ca si degetele, care fiind pe aceeasi mana nu sunt egale, tot asa nici codul energo-genetic al unui lot de indivizi – fiind tratati pentru aceeasi patologie, cu acelasi tratament – nu este acelasi, deoarece nu reactioneaza la fel la tratament. De aici nedumerirea medicului, de ce un tratament nu merge la un pacient, desi la altii a functionat.

Cu ajutorul aparatului pe care l-a construit, inventatorul roman poate sa „vada” ce boli are un individ, dar si ce viitoare boli ar putea avea in viitor. Aparatul decodifica banca de date a fiecarui individ in parte, putand, cu ajutorul masurarii sarcinii energetice, sa constate organul patologic cauzal. Banca de date a aparatului indica si care este organul patologic cauzal al parintilor, precum si firea subiectului in cauza, ca si efectele patologice ce pot sa decurga din imbolnavirea organului cauzal. Astfel, cunoasterea propriului camp energetic si – implicit – a cauzalitatii patologice, este de maxima importanta pentru sanatatea noastra. Ar trebui ca valoarea campului energetic, care defineste organul patologic cauzal al fiecarui individ, sa fie inscrisa in buletinul de identitate, la fel ca grupa sanguina. In momentul in care se produce un dezechilibru energetic, o disfunctionalitate ce duce la aparitia leziunii organice, pe baza codului energo-genetic se va putea aplica o terapie naturista sau alopata exemplara si oportuna.

Totusi, nu este suficienta cunoasterea propriului camp energetic fara a cunoaste valoarea energetica a medicamentelor, alimentelor, fructelor, legumelor, plantelor medicinale, apelor termale si minerale – care au fiecare lungimi energo-magnetice diferite, rezultanta interactiunii campurilor energetice fiind benefica sau daunatoare organismului. Un medicament care se potriveste cuiva, altcuiva ii poate provoca rau. La fel se intampla cu mancarea si apa.

Acelasi lucru se poate spune si despre medicamente. Un anumit medicament ii creste intensitatea energiei vitale a pacientului, fiindu-i benefic, sau i-o scade, fiindu-i daunator. Toate medicamentele ar trebui masurate energetic si catalogate, astfel incat fiecare ins sa poata avea acces la aceste informatii si sa-si poata procura medicamente personal valabile si nu universal valabile, care chiar daca ne ajuta pe moment, pe fondul psihosomatic se va observa mai tarziu ca efectul n-a fost cel dorit, dauna produsa fiind mult mai mare.

Fiecare medic ar trebui sa aiba un nomenclator de medicamente analizate energetic, iar pe baza codului genetic al pacientului el va sti care din medicamentele indicate pentru o anumita patologie corespund individului. Pentru ca aici vorbim de bolnav, nu de boli. Orice element cu care venim in contact trebuie sa aiba o valoare energetica mai mare decat a organismului nostru. Trebuie sa consumam doar medicamentele care ne pot da un surplus de energie. Altfel, daca valoarea lor energetica este negativa, nu ne vor face decat rau. Cunoasterea valorii energetice a medicamentelor ar putea elimina, in sfarsit, „eterna variabila si necunoscuta” din vocabularul medical. Astfel, pacientul n-ar mai fi folosit drept cobai pentru testarea medicamentelor.

Sursa: Revista „Formula As” nr.334/1998

Incredibila inventie a unui profesor roman: aparatul care descopera toate bolile si determina tratamentele pe baza analizei unui fir de par uman!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...