În Tibet, chinezii au descoperit documente sanscrite, care cuprindeau informații despre construcția de nave spațiale interstelare

Distribuie!


„Egiptenii povesteau că aceşti „observatori” au venit în „corăbiile lor celeste”, iar în vechile culturi ale lumii întâlnim constant această temă a „zeilor” care apar în maşini zburătoare pentru a înfiinţa civilizaţii, aducând cu ei o cunoaştere cu mult avansată faţă de ceea ce exista până atunci.

Cultura indiană numeşte aceste aparate zburătoare Vimana, existând chiar câteva schiţe ale acestora. Unele aveau formă cilindrică, iar altele erau descrise cu ferestre pătrate şi semisferice în partea de sus. Ambele tipuri sunt deseori menţionate în literatura OZN de astăzi. Vechile texte indiene descriu tehnologia antigravitaţională de tipul celei folosite în „farfuriile zburătoare”.


 

Chinezii au descoperit documente sanscrite în Tibet pe care le-au trimis la Universitatea Chandrigarh pentru traducere, ce cuprindeau informaţii despre construcţia de nave spaţiale interstelare, după spusele dr. Ruth Reyna. Totuşi documentele au câteva mii de ani! Dr. Reyna a menţionat că aceste nave erau cunoscute ca „Astra” şi că puteau ajunge pe orice altă planetă.

Unele texte susţin că zburau de fapt pe Lună. Sunt incluse detaliile referitoare la construcţie şi zbor, fiind, se pare, utilizate de chinezi în programul lor spaţial. Acestea erau navele folosite în numeroasele consemnări despre „războiul zeilor”.


 

Aceeaşi cunoaştere de bază întrebuinţată pentru construirea tehnologiei antigravitaţionale poate fi folosită pentru întreruperea câmpului gravitaţional al pietrelor Masive. Legendele arabe spun că uimitoarele blocuri de piatră de la Baalbeck, Liban, au fost puse laolaltă de un trib de „uriaşi”, la scurt timp după potop. în acelaşi mod, legendele britanice povestesc despre giganţi care au venit din Africa pentru a construi Stonehenge.

Oare „Epoca de Aur” a Lemuriei/Atlantidei a avut loc înainte de cataclismele provocate de cunoaşterea adusă din stele şi/sau chiar din alte dimensiuni ale existenţei, mult mai avansate faţă de nivelul civilizaţiei de pe Pământ? Acestea sunt afirmaţiile care se desprind din vechile consemnări.

Aceleaşi consemnări care, ca şi tăbliţele sumeriene, descriu planetele sistemului solar aşa cum au fost prezentate în secolul XX. Ele afirmă că aceste fiinţe, numite mai târziu „zei” (Anunnaki), au creat o cultură şi o tehnologie avansate, care au fost însă distruse de catastrofele care au devastat ulterior planeta.”[1]

SURSE

  1. David Icke – Copiii Matricei, editura Daksha.
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...