In martie 89 dupa plata ultimei rate la FMI, Ceausescu a dat ordin sa fie umplute depozitele cu alimente, sa nu lipseasca nimic romanilor! Dar tu stii de ce nu s-a intamplat asa? Tradatorii in cardasie cu elita masonica globala au luptat impotriva lui Ceausescu si a poporului reusind sa distruga ambele parti!!!!

Distribuie!

 


In martie 89 dupa plata ultimei rate la datoria externa, Ceausescu a umplut depozitele de alimente dar cateii de langa el nu au binevoit sa le trimita in magazine Si astfel pneuria a perpetuat cu scopul vadit de a crea nemultumire in randul populatiei care apoi a fost un factor legitimator a loviturii de stat si a uciderii sotilor Ceausescu. ( Enil Simedre)

Ceausescu venea sa verifice painea, sa se asigure ca nu e din plastic, sa se asigure ca populatia primea paine din grau integral nu cu chimicale si inlocuitori. Cand ati mai vazut un presedinte sa ii pese atat de oameni?


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...