Impactul dezastruos pe care îl are un dispozitiv WiFi asupra organismelor vii

Distribuie!


Au existat multe studii în trecut ce sugerează impactul negativ pe care îl are un dispozitiv WiFi asupra organismelor vii.

Cele mai noi rezultate vin de la un grup de elevi de liceu din Suedia care au realizat un experiment interesant. Aceștia au ajuns la concluzia că dormitul lângă telefoanele mobile ar putea duce la o lipsă de concentrare în ziua următoare. Intrigați, studenții au cerut să studieze efectul radiației dispozitivelor WiFi, însă școala nu a avut resursele necesare.


În loc să renunțe, cei cinci studenți au optat să testeze această teorie pe un router care oferă un nivel de radiații comparabil cu cel al unui smartphne. Aceștia au amplasat șase tăvi cu semințe de creson, o plantă ce crește în grădină sau pe apă, într-0 cameră cu două routere WiFi. Același număr de semințe a fost pus într-o cameră fără router WiFi. În timpul următoarelor 12 zile, studenții au studiat fenomenul și rata de creștere a plantelor. Semințele din camere fară routere au înflorit și au crescut normal, în timp ce cele din camera routerelor erau fie moarte, fie nu au crescut deloc. Studenții au primit aprecierile binemeritate din partea profesorilor, iar o profesoara din Suedia, de la institutul Karolinska, dorește să realizeze în viitorul apropiat același experiment, cu router Wi-Fi, într-un mediu mult mai precis.

Aceste lucruri simple ar trebui să ne facă să ne gândim atunci când ne culcăm cu toate dispozitivele electronice lângă noi și probabil să ne ajute să conștientizăm importanța unui ceas deșteptător în locul smartphone-ului, pe noptieră. Pe langa asta daca nu exista nici credinta care intareste peretii creierului si  aura protectoare umana, nu va mirati daca va simtiti rau in spatie cu atatea unde daunatoare.


Mai multe metode de protectie, le puteti descoperi prin intermediul urmatoarelor linkuri:

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire fascinantă despre persoanele religioase

S-a dovedit stiintific! Rugaciunea VINDECA

Glanda pineala- legatura cu divinitatea

Nivel al radiaţiilor inexplicabil de scăzut la biserica „Sfântul Ilie” din Cernobîl

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...