Iată trei moduri simple să ai grijă de rinichii tăi!

Distribuie!

Mingmen sau Poarta Vieţii este reprezentată de rinichi și de spațiul dintre ei. Se mai numește și „embrionul sau copilul nemuritor”.
Cei doi rinichi, prin arcul electric care se formează între ei, convertesc substanţa prenatală a sufletului fiecăruia, într-un corp polarizat.
Acest echipaj irigă întreaga reţea de meridiane energetice, inclusiv cele douăsprezece organe vitale şi sistemul nervos enteric care susţin capacitatea noastră de a înţelege, de a simţi şi de a acţiona în lumea fizică.
Bunăstare și pace!🌷
Iarna, anotimpul rinichilor
Chinezii consideră rinichii legaţi de iarnă şi de elementul apă, de temperatura rece şi de gustul sărat. În rinichi stochezi energia prenatală (ancestrală), acel Qi esenţial pentru viaţa ta şi pentru starea ta de bine.
Rinichii sunt legaţi de glandele suprarenale, vezica urinară şi organele genitale, iar orice dezechilibru al lor se propagă la acestea.
– reglează metabolismul apei
– stochează o parte din esenţa sexuală (Jing)
– joacă un rol important în producerea măduvei şi a sângelui.
Părul bogat şi strălucitor, dinţii frumoşi şi sănătoşi și puterea voinței tot de ei depind.
Dacă ai:
– dureri de spate şi de genunchi
– senzaţii de frig în extremităţi
– atacuri de panică
– stres sporit
– lipsă de energie
Iată trei moduri simple să ai grijă de rinichii tăi:
1. Ţine-i la căldură, stai cu „şalele” la cald!
Ținându-i iarna sub un brâu sau altceva călduros, rinichii tăi vor toarce de bucurie ca niște pisoi tolăniți pe o sobă bine încălzită.
2. Fă sunetul rinichilor
Umple cu aer pieptul și stomacul, apoi expiră cu buzele uşor ţuguiate ca şi cum ai vrea să stingi o lumânare, aplecându-te, scoțând sunetul “ciuuuuh” .
Imaginează-ţi cum din ei iese un abur gri prin care elimini din corp emoţii negative precum stresul, frica, spaima, panica.
Trimite aburul gri în pământ şi lasă-l acolo, pentru că Mama Pământ are puterea energetică să recicleze totul.
Acest exercițiu îl poţi face pe scaun, în maşină sau oricând simţi că ai nevoie de energie în rinichi, înainte de un examen sau de o întâlnire de afaceri.
3. Activează-ţi energia ancestrală.
Freacă-ţi palmele una de alta până se încing şi apoi pune-le pe spate în dreptul rinichilor, cam la nivelul coatelor și transmite energia lor cât mai adânc în corp folosind și puterea intenţiei. Masează-i cu mişcări ferme în sus şi în jos.
Odihneşte-te cu palmele pe genunchi, simte căldura din rinichi şi apoi reia exerciţiul! Fă-l de minimum trei ori dimineaţa, înainte să ieşi în frig, şi seara, când ai câteva minute libere!
Nu-ţi masa rinichii chiar înainte de culcare, pentru că s-ar putea să nu mai adormi!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...