Henri Coanda si Geometria Sacra (Solidele Platonice) |Dumnezeu in Geometrie : – Ne-am nascut pentru a manifesta gloria lui Dumnezeu care se afla in noi.

Distribuie!


Henri Coanda si Geometria Sacra (Solidele Platonice) adica “Dumnezeu in Geometrie” : – “Ne-am nascut pentru a manifesta gloria lui Dumnezeu care se afla in noi.”

1

Se gaseste cineva sa-l contrazica pe savantul H.Coanda ..”ca Dumnezeu nu exista ?”


1886 – 1972 academician si inginer roman, pionier al aviatiei, fizician, inventator, inventator al motorului cu reactie A fost fiul generalului Constantin Coanda, prim-ministru al Romaniei in 1918.

H.Coanda a fost preocupat si de unele probleme din biologie si geometrie sacra. Era stiut ca fiintele vii genereaza, omnidirectional in spatiu, energii ce intra in componenta biocampului. Biocampul se extinde de la limita de separare a organismului viu fata de mediul ambiant si se continua pe distante nedeterminabile. Dupa unii cercetatori, biocampul este format din energii slabe. Dupa opinia lui Henri Coanda, biocampul contine energii foarte puternice. Atata doar ca, propagandu-se in toate directiile in spatiu, are loc o echilibrare a energiilor emise de fiintele vii.
Omul, genereaza in biocampul sau o energie corpusculara colosala, pe care a denumit-o emisie de gravitoni. Gravitonii sunt capabili sa propulseze omul in spatiul cosmic, cu o viteza fantastica. Dupa parerea savantului, “ar trebui proiectat un dispozitiv tehnic”..:))) de ecranare si directionare a gravitonilor, pentru a li se imprima o directie si un sens prestabilite. Si, desigur, sa fie pus la punct un procedeu tehnic de prezervare a vietii omului la asemenea viteze.
Erau doar in faza de idee dispozitivele tehnice despre care vorbea Coanda, sau au fost proiectate si realizate de catre savant?  Intamplator sau nu, acest aspect al activitatii lui Henri Coanda este deocamdata omis de biografii sai. Oare de ce .. se numeste astazi cumva “Adjustment Bureau”  ( Birou de ajustari)?


Henri Coandă contine si file albe. Savantul a lucrat si pentru un program german, avand ca obiect proiectarea unor aparate de zbor destinate spatiului cosmic. Putini nu stiu faptul ca Henri Coanda a fost judecat in Franta pentru inalta tradare si a fost la un pas de a fi impuscat. Potrivit declaratiei sale, proiecta si experimenta aparate de zbor de forma lenticulara in Africa de Nord, intre anii 1938 – 1939. Primele aparate din seria OZN-urilor terestre proiectate de Henri Coanda, zburau fara echipaj uman din cauza acceleratiei violente pe care o dezvoltau. Aparatele germane pentru zbor cosmic din seria Vril si Haunebu, ce au fost construite in anul 1944 conform documentelor gasite de Aliati in arhivele secrete ale SS, este posibil sa fie proiectate pe baza experimentelor facute de Henri Coanda. Programul german prevedea si constructia navei Andromeda pana la sfarsitul anului 1945, cu o lungime de 139 metri si viteza teoretic nelimitata in spatiul cosmic. In ce masura a fost implicat Coanda în aceste proiecte, ar trebui sa elucideze biografii sai apolitici.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...