HAARP: Zăpadă artificială, care nu se topește in Romania si SUA

Distribuie!


HAARP sau Programul de Cercetare Aurorala Activă de Înaltă Frecventa este un program ce reprezintă activitatea de cercetare, desfășurată asupra ionosferei, pentru a putea fi stabilit comportamentul ozonului, azotului și ionilor acestora la bombardamentele radiaţiei solare și cosmice, dar și la emisiunea de radiații de înaltă frecvență (HF) sau joasa frecventa (ELF) de pe Pământ.

Într-o formulare simplificată, dispozitivul utilizat în cadrul HAARP este un radiotelescop inversat: antenele trimit semnale în loc să le primească. HAARP este testul făcut unei tehnologii ce foloseşte fascicule de unde radio extrem de puternice care încălzesc unele zone ale ionosferei, pentru a le împinge în sus. Undele electromagnetice sunt apoi reflectate către Pământ, penetrând totul – cu sau fără viaţă.


Publicitatea făcută lui HAARP dă impresia că este vorba despre un proiect academic ce are ca scop modificarea ionosferei în vederea îmbunătățirii comunicațiilor. Cu toate acestea, unele documente ale armatei americane arată lucrurile mult mai clar: HAARP are scopul de a descoperi metode de „exploatare a ionosferei în folosul Departamentului de Apărare”. Comunicarea cu submarinele sau manipularea climei sunt doar două dintre aceste scopuri.

Chiar dacă americanii nu vor recunoaște niciodată că utilizează HAARP pentru a modifica vremea, în sensul producerii uraganelor fără precedent, amplificarea precipitațiilor în diferite zone sau chiar producerea de ninsori abundente, lucrurile par să devină din ce în ce mai clare.


În urma ninsorilor din ultima perioadă din SUA, mai mulți indivizi au realizat că zăpada abundentă căzută în diferite zone din America este puțin ciudată. Primul lucru care le-a venit în minte a fost să încerce s-o topească supunând-o unei surse de căldură. Interesant este că acea zăpadă nu respectă legile fizicii pentru că ea pur și simplu nu se topește. De ce? Singura explicație logică este că a fost realizată cu ajutorul sistemului Haarp și aruncată din motive necunoscute asupra statelor americane.

De asemenea, cei care au realizat experimentele, pe care le-au filmat și încărcat pe Youtube, susțin că zăpada are un miros ciudat care aduce cu diferite substanțe chimice. Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, urmăriți filmările adiacente. Oare zăpada căzută în România este reală sau nu?

Surse: efemeride, youtube, test personal

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...