Germania se înarmează masiv. Guvernul cumpără sute de tancuri/ video

Distribuie!


Germania intenţionează să achiziţioneze peste 100 de tancuri Leopard 2 suplimentare, a anunţat vineri un purtător de cuvânt al guvenului, în contextul în care Berlinul încearcă să se asigure că trupele sunt pregătite de acţiune ca răspuns la preocupările privind recentele declaraţii agresive ale Rusiei, relatează Reuters.

Decizia de suplimentare a dotării armatei survine în timp ce NATO încearcă să accelereze timpul de răspuns al forţei de reacţie rapidă după anexarea Crimeii de către Rusia, anul trecut, şi conflictul din Ucraina.


‘Ministerul a decis să ridice limita superioară în viitor la 328’, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării, în cadrul unei conferinţe de presă, confirmând informaţiile publicate anterior de revista germană Spiegel.

Înainte de încheierea Războiului Rece, în anii ’80, Germania de Vest de atunci avea peste 3.500 de tancuri. Acum, la 70 de ani de la cel de-Al Doilea Război Mondial, are numai 225. Ca urmare a acestui fapt, soldaţii trebuie să împartă tancuri şi echipamente grele între diferite unităţi.


Având în vedere noile obiective ale NATO privind flexibilitatea şi timpul de reacţie rapidă, Germania trebuie să se asigure că poate desfăşura trupe cu echipament corespunzător în locul potrivit şi într-o perioadă scurtă de timp, a menţionat purtătorul de cuvânt. Tancurile Leopard sunt fabricate de Krauss-Maffei Wegmann (KMW).AGERPRES

 

http://www.stiripesurse.ro/germania-se-inarmeaza-masiv-guvernul-cumpara-sute-de-tancuri_952625.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Citiți și...

O romanca venita din America pe litoral s-a speriat ce spitale au romanii: Din cauza acestui spital şi a majorităţilor spitalelor de stat din România, ţara asta este în lumea a treia!
Patru universităţi din România sunt în clasamentul celor mai bune instituţii de studii superioare din Europa Centrală şi de Est. Care sunt acestea şi ce locuri ocupă
Despre romanii din Ardeal in viziunea unui profesor clujean
Planul prin care Ceausescu a fost tradat: In 1989 depozitele alimentare ale României erau arhipline dar magazinele erau goale și românii nu aveau ce mânca
Organizație britanică, raport devastator | DNA și serviciile secrete subminează independența justiției din România. Politicienii au capacitatea de a dirija anchetele
Concediul la români, în opinia specialiştilor în psihologie: combinaţie de nervi, îmbuibare, grătar, mici şi bere
Avertismentul lui Snowden: Spionii pot controla smartphone-urile de la distanta
Hackerul român Guccifer acuză FBI din pușcărie | „Le-am dat 70-100 de gigabytes de date care sunt sute de mii de documente. Să le verifice singuri”
Tot mai multi oameni vor sa fie suverani in Romania, adica neplatitori de taxe- un sofer din Romania a fost luat cu asalt de politisti deoarece nu avea placute de inmatriculare "legale"
Fermier: Am ARS TOATĂ LÂNA. N-a vrut nimeni s-o CUMPERE
Neagu Djuvara | 1 decembrie nu ar trebui să fie Ziua Națională a României. Data aceasta a fost hotarata de Iliescu
Ce s-a intamplat in Romania dupa retragerea trupelor sovietice (1958) ?

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...