GALERIE FOTO: Un tanar s-a saturat de incompetenta autoritatilor si a iesit la reparat soselele

Distribuie!


In ultimul timp au devenit virale in mediul online mai multe fotografii in care un barbat din judetul Constanta s-a saturat de incompetenta autoritatilor, care nu iau masuri de a repara gropile de pe sosele, si si-a luat mistria si galeata de ciment si s-a pus pe treaba.

Multi dintre internauti il felicita pentru initiava, dar si multi glumesc, mai mult sau mai putin, afirmand ca urmeaza sa-i fie facut dosar penal pentru ca nu are autorizatie.


Printre comentarii se numara: “Ahaaaaa……dosar penaaaallll, sigur nu are autorizatie:)”, “Bravo lui respect”, Sa nu te alegi cu dosar penal. Nu ai fi primul”, “Autorizatie de constructie, plan arhitectural, aviz de urbanism, omolagare rutiera, cadastru,intabulare, carte funciara, licitatie aprobata are?”, “Daca ei nu sunt in stare sa ne creeze conditii ni le creem singuri asta inseamna Romanul muncitor si cu bun simt respect”, “Oamenii aceștia trebuie respectați !!!”

SURSA: http://www.infobraila.ro/2016/05/galerie-foto-un-tanar-s-a-saturat-de-incompetenta-autoritatilor-si-a-iesit-la-reparat-soselele/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...