Fost angajat al CIA a dezvaluit cum reactioneaza celulele la emotii si cum poti influenta corpul in functie de sentimente si stari

Distribuie!

Cleve Backster a descoperit o serie de factori similari. El a petrecut 36 de ani cercetand viata celulara la plante, animale si oameni. El s-a referit la factori ca la ganduri reale, deprindere si spontaneitate. Backster este un fost angajat al CIA, lucrand ca specialist in interogari. Momentul definitor care l-a condus catre menirea sa adevarata a fost descris in cartea „Perceptie Primara”. S-a intamplat in februarie 1966, cand Backster monitoriza planta Dracaena, in prorpiul laborator, cu un echipament poligraf. El a atasat echipamentul unei frunze si a inceput sa se gandeasca in ce fel sa induca o unda de soc in activitatea electrica a plantei. Emotiile intense functioneaza la oameni; dar la plante? El si-a imaginat ca da foc frunzei, iar in acel moment poligraful a inregistrat o reactie extrema. S-a indreptat cu uimire catre biroul secretarei sale, cautand niste chibrituri si gandindu-se daca nu cumva planta ii percepuse intentia. Cand s-a intors, poligraful indica aceeasi reactie. Backster a dus chibriturile inapoi, iar poligraful a indicat o reactie inversa fata de cea precedenta, iar acul sau a coborat. Cand Backster s-a prefacut ca vrea sa dea foc plantei, aceasta s-a comportat normal, fara sa inregistreze vreo neliniste, ca si cum ar fi inteles intentia reala a omului. El a descoperit ca plantele reactioneaza fata de primii ingrijitori, raspunzand la emotiile pozitive sau negative, precum si la intoarcerea lor dupa ce au lipsit.

Cercetarile au aratat ca plantele vor oferi prioritate emotiilor primilor ingrijitori, in comparatie cu altii. Mai tarziu, Backster si-a indreptat atentia asupra celulelor umane. El a colectat celule albe, le-a supus activitatii electrice si le-a inregistrat reactia. A descoperit ca pentru a obtine un raspuns este nevoie de emotii spontane. Daca donatorul s-a straduit sa emita o emotie, nu s-a intamplat nimic. Insa atunci cand a primit un telefon care sa il scoata din starea de stres, celulele au reactionat.
Distanta nu a fost relevanta in acest caz. Donatorul a lasat celulele in laborator si, pe parcursul zilei a inregistrat mai multe tipuri de emotii. Cand acestea au fost comparate cu rezultatele din fisele din laborator, s-a descoperit o legatura intre momentul cand emotiile au fost resimtite si momentul in care celulele din laborator au inregistrat activitatea. In timpul somnului donatorului, celulele nu au inregistrat nicio activitate.
Aceste experimente au fost facute cu un echipament care fotografia radiatiile electromagnetice- energia obisnuita, folosita pentru transmiterea informatiei. Celulele au facut abstractie de echipament, sugerand ca acest tip de comunicare nu poate fi accesata inca de stiinta moderna. Multi cercetatori sunt de parere ca dezvoltarea fizicii cuantice va fi folositoare in perceperea acestui camp de comunicatie.
Entaglementul cuantic este un proces care presupune ca doua particule care au fost conectate, inca mai comunica dupa separare. Cand una dintre ele sufera o schimbare energetica, acelasi lucru se intampla si cu cealalta.
Experimentul lui Backster puncteaza conceptia orientala conform careia exista o legatura de interdependenta intre toate elementele din natura. Culturile antice au numit acest lucru camp de energie universala, care sustine viata si ghideaza evolutia constiintei prin univers. Tehnica mea medicala pune mintea in legatura cu acest camp. Energia lui este apoi indreptata catre o vindecare psihica, prin intermediul vointei reale.
Therese Wade numeste aceasta metoda „Antara”( care in sanscrita inseamna „in interior”), iar ea ajuta o persoana sa experimenteze abilitatea vindecarii generata de uniunea corp-minte.
Scriitoarea acestui articol, Therese Wade, a obtinut diploma de master in Acupunctura si Medicina Orientala in 2003, la Universitatea Bastyr. Experienta ei in medicina chineza, studii samane, meditatii kundalini si hipnoterapie este integrata in abordarea medicinii de tipul minte-spirit-corp. Pentru mai multe informatii, accesati AntaraHealingArts.com .

http://www.secretele.com/

Celulele din corpul tau te asculta! Cum te ajuta conversatia cu ele sa te vindeci

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...