Fizicienii dovedesc că muzica clasică sălășluiește într-un tărâm separat lumii noastre

Distribuie!


Fizicienii afiliati Organizatiei Europeene pentru Cercetari Nucleare au lansat un raport Miercuri in care dezvaluie faptul ca muzica clasica exista intr-un camp al realitatii separat de spatiul-timp tetradimensional locuit de fiintele umane.

Oamenii de stiinta tocmai efectuau o cercetare de rutina a activitatii pentadimensionale folosind Acceleratorul de Particule de la CERN, faimos pentru dovedirea existentei bozonului Higgs, cand au dat peste intregul corpus al muzicii clasice Occidentale din secolul IX in interpretarea lui Nico Muhly.


Conform raportului, nenumaratele lucrari care compun acest repertoriu exista intr-un continuum care se afla dincolo de limitele perceptiilor umane.

“Muzica clasica transcende atat curgerea liniara a timpului cat si spatiul Euclidian cu care suntem obisnuiti”, a relatat Rolf-Dieter Heuer, directorul general al CERN. “O lucrare muzicala este o entitate misterioasa a carei esenta eludeaza total simturile noastre”.


Fizicienii afirma ca orice inregistrare sau spectacol al unei piese de muzica clasica este un fel de holograma sonora proiectata in realitatea noastra de zi cu zi de catre lucrarea muzicala reala, ce vibreaza etern intr-un mediu eteric ce pluteste inauntrul sau in jurul nostru in orice moment.

“Ganditi-va la Simfonia a V-a de Beethoven. Sigur, poate v-ati uitat pe partitura sau poate ca ati auzit o orchestra oarecare interpretand-o. Dar ati intalnit-o vreodata in forma sa pura?” a intrebat Heuer. “Cand iesiti dintr-un muzeu stiti ca picturile inca se afla acolo. Dar A Cincea lui Beethoven unde ramane cand nu sunteti prin preajma? Acum stim.”

SURSE

  1. http://www.nldesigns.ro/blog/2015/11/28/fizicienii-dovedesc-ca-muzica-clasica-salasluieste-intr-un-taram-separat-lumii-noastre/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...