Fenomenul Orbs. Existența unei realități dincolo de a noastră

Distribuie!


Omul este o ființă destinată a trăi în lumea materială, percepțiile desfășurându-se doar la nivelul conștiinței. Drumul n viața pare sortit hazardului, pentru că nu putem să definim de unde venim și încotro ne îndreptăm. Probabil că acestea sunt legile lumii din care facem parte, dar este posibil ca să existe și alte dimensiuni cu altfel de ființe, care se comportă după principii diferite nouă.

Cel mai bun exemplu la care putem să facem referire sunt așa-numitele sfere orbs. Acestea nu se pot zări cu ochiul liber, devin vizibile doar în momentul în care sunt fotografiate sau filmate. Mișcările lor par să fie extrem de bine coordonate și direcționate spre obiective fixe.


Sferele luminoase au ridicat numeroase semne de întrebare despre originea lor. Chiar dacă nu este o certitudine, sferele orbs par să provină dintr-o altă lume, o dimensiune care diferă cu mult de a noastră, poate chiar una imaterială. Acestea au fost comparate cu structuri energetice comprimate, în cele mai multe cazuri de formă rotundă și de foarte puține ori plate.

Cele mai multe dintre fotografii le indică drept o succesiune de cercuri care emană o lumină puternică presupusă a fi energie. Interesant mai este și faptul că această energie rămâne concentrată în sfera respectivă ca și cum ar fi sufletul prins într-un corp uman. Dacă această afirmație este reală atunci putem spune că orbs sunt entități care provin dintr-o altă lume și mai există posibilitatea ca ele să aibă o formă neînțeleasă de viață sau să fie dotate cu o capacitate incredibilă de gândire.


Deși nu există studii certificate în acest domeniu, teorii numeroase au fost emise în urma observării lor. Există voci care susțin că sferele luminoase dețin propriul lor câmp electromagnetic și în momentul în care traversează dimensiunile, ele deschid anumite vortexuri de torsiune necunoscute omului. Aceste vortexuri sunt definite ca fiind un fel de tunel produs între spațiu și timp pentru a călători mai ușor fie între anumite puncte ale Universului sau chiar între dimensiuni.

Prezența sferelor orbs în lumea noastră indică faptul că Universul este structurat pe numeroase dimensiuni. Fiecare dimensiune are propria sa viață, manifestată prin diverse moduri. Astfel, orbs sunt considerat ca fiind ființe vii ale spațiului, indiferent de forma sa, care acționează și se ghidează după alte legi ale fizicii. În momentul în care colectează suficienți electroni, sferele devine luminoase atunci când sunt fotografiate sau filmate.

Fenomenul este unul inexplicabil, dar probabil că odată ce tehnologia va avansa, omul va deveni capabil să conştientizeze diferite aspecte ascunse ale Universului în care trăiește.

Sursa: Efemeride

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner