EXPLOZIV! General de top din Ministerul Interne, AVERTISMENT NEGRU | Vom deveni MINORITARI în ţara noastră!

Distribuie!


Vom fi minoritari în propria ţară – este avertismentul pe care l-a lansat generalul în rezervă Anghel Andreescu, în cadrul unui interviu oferit televiziunii sindicatului „ProLex”, conform flux24.ro

Romii vor fi majoritari în România, a susținut generalul Andreescu.


Andreescu a fost secretar de stat, șeful Departamentului Ordine și Siguranță Publică din Ministerul Administrației și Internelor (2005-2009) și director al Serviciului de Protecție și Pază (SPP) (4 mai 1998 – 21 ianuarie 1999) și apoi pe cea de comandant al Jandarmeriei Române (1999-2001).

Întrebat de moderator dacă, în contextul fenomenului migrației, se poate vorbi despre un pericol la adresa securității României, acesta a răspuns: ”Poate nu acum, dar într-un viitor apropiat da, pentru că România, din peste 23 de milioane de locuitori cât aveam în 1990 şi recensământul din 1992 şi 20 de milioane în 2012, noi vom avea în 2035, după datele pe care le am, semioficiale, chiar mai puţin de 13 milioane. Vom fi minoritari în propria ţară, cu toate consecinţele negative”.


EXPLOZIV! General de top din Ministerul Interne, AVERTISMENT NEGRU | Vor deveni MINORITARI în ţara noastră!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Citiți și...

Inginer constructor: industria Romaniei era in 1980 pe locul 8 in lume, noi am transformat-o dupa revolutie intr-un morman de "Fier vechi"
Presa daneză: România există doar datorita cerșitului în Europa
Control total: Un supermarket din SUA va folosi sisteme de recunoastere faciala in magazine, pentru a depista spun ei "clientii nemultumiti" prin monitorizarea expresiilor faciale
Ileana Vulpescu: Nu știu de ce naționalismul este taxat de parcă ar fi sifilis sau blenoragie, când în definitiv nu este decât atașamentul față de țara și poporul tău!
Care sunt ţările cu cele mai mici taxe din Europa
Opinie Dragoş Damian, Terapia Cluj: V-au spus ca “fabricile lui Nicolae Ceauşescu” erau energofage, poluante, neperformante, prost administrate? Mormane de fier vechi care trebuiau puse la pământ? Ei bine, v-au minţit!
Finlanda a gasit solutia lui Ceausescu de a nu mai avea boschetari: toata lumea primeste locuinte. Dreptul la locuinta trebuie sa fie un drept fundamental al omului!
De ce erau copiii mult mai fericiti in comunism, desi nu aveau ce au copiii de astazi? De ce le placea scoala mai mult?
ADEVARURI TULBURATOARE: Singurul interviu acordat de catre Nicu Ceausescu presei romane
Stiati ca in 2001 Saddam Hussein a oferit Americii 94 de mil. de dolari, ca ajutor pentru oamenii saraci?
O romanca venita din America pe litoral s-a speriat ce spitale au romanii: Din cauza acestui spital şi a majorităţilor spitalelor de stat din România, ţara asta este în lumea a treia!
Un chirurg din Cluj marginalizat în România din cauza vârstei, a ajuns în Ungaria șeful unui program național

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner