EXPLOZIV! General de top din Ministerul Interne, AVERTISMENT NEGRU | Vom deveni MINORITARI în ţara noastră!

Distribuie!


Vom fi minoritari în propria ţară – este avertismentul pe care l-a lansat generalul în rezervă Anghel Andreescu, în cadrul unui interviu oferit televiziunii sindicatului „ProLex”, conform flux24.ro

Romii vor fi majoritari în România, a susținut generalul Andreescu.


Andreescu a fost secretar de stat, șeful Departamentului Ordine și Siguranță Publică din Ministerul Administrației și Internelor (2005-2009) și director al Serviciului de Protecție și Pază (SPP) (4 mai 1998 – 21 ianuarie 1999) și apoi pe cea de comandant al Jandarmeriei Române (1999-2001).

Întrebat de moderator dacă, în contextul fenomenului migrației, se poate vorbi despre un pericol la adresa securității României, acesta a răspuns: ”Poate nu acum, dar într-un viitor apropiat da, pentru că România, din peste 23 de milioane de locuitori cât aveam în 1990 şi recensământul din 1992 şi 20 de milioane în 2012, noi vom avea în 2035, după datele pe care le am, semioficiale, chiar mai puţin de 13 milioane. Vom fi minoritari în propria ţară, cu toate consecinţele negative”.


EXPLOZIV! General de top din Ministerul Interne, AVERTISMENT NEGRU | Vor deveni MINORITARI în ţara noastră!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații
O romanca venita din America pe litoral s-a speriat ce spitale au romanii: Din cauza acestui spital şi a majorităţilor spitalelor de stat din România, ţara asta este în lumea a treia!
Descoperirea care ar putea schimba lumea medicala! Diabetul poate fi vindecat definitiv!
Ginerele a dezvaluit cum a prins odata Ceausescu Securitatea ca ii montasera microfoane in casa: i-a dat afara pe toti
Nu sunt conspiratii ci realitati traite de toti care s-au perindat pe la Casa Alba: FANTOMELE CELEBRE CARE BÂNTUIE CASA ALBĂ DE SUTE DE ANI
Vulturul de pe stema americana provine de la Egipteni unde reprezinta zeita Nekhbet in mitologie si este un demon atotcreator
Dublu standard al calității: În România se comercializează Fanta cu mai puțin suc de fructe și Milka cu mai multe E-uri
Ileana Vulpescu: Nu știu de ce naționalismul este taxat de parcă ar fi sifilis sau blenoragie, când în definitiv nu este decât atașamentul față de țara și poporul tău!
Germania se înarmează masiv. Guvernul cumpără sute de tancuri/ video
Opinie Dragoş Damian, Terapia Cluj: V-au spus ca “fabricile lui Nicolae Ceauşescu” erau energofage, poluante, neperformante, prost administrate? Mormane de fier vechi care trebuiau puse la pământ? Ei bine, v-au minţit!
Mihai Eminescu, despre vânzarea pământului: oare poporul isi va mai recastiga pamantul patriei din maini straine?
DISTRUGEREA CAP-URILOR SI A IAS-URILOR EGALEAZA CELE DOUA RAZBOAIE MONDIALE!
Țara în care nimeni nu plătește apa, gazul și electricitatea și fiecare cetatean are dreptul la 120 litri de benzină gratis

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...