EXPERTII spun: Oamenii inteligenti se culca tarziu, lasa dezordine in urma lor si injura mult | Illuminati nu vor asta, ei vor sclavi angrenati in sistem, care se trezesc la 6 dimineata si incep munca

Distribuie!


Can erai mic nu te puneau parintii sa te culci devreme, sa faci curat in camera ta si sa vorbesti frumos? Expertii spun ca se datora unei cresterial IQ-ului tau.

Aveai impresia ca oamenii care injura au un limbaj limitat? Din contra, oamenii care se abtin sa spuna anumite cuvinte, isi restrictioneaza practic vocabularul.


Atfel in urma unui experiment, mai multi oameni au fost rugati sa injure cat pot de mult. rezultatul a fost ca cei care au stiut cele mai multe injuraturi erau exact cei cu un IQ mai mare. Abilitatile oratorice ale celor care injurau erau de asemenea mult mai dezvoltate.

Foarte multi oameni inteligenti nu se culca devreme, din contra adorm foarte tarziu, spre dimineata. Este binecunoscut deja de ani de zile ca cei care se culca mai tarziu au si IQ-ul mai mare, decat cei care se duc la somn devreme. Exemple cunoscute de oameni care au fost pasari de noapte sunt Obama, Churchill, Elvis Presley.


Un birou dezordonat dezvaluie o persoana inteligenta. Motivul este ca persoanele cu lucrurile ravasite, nu sunt persoane murdare ci persoane care se focuseaza pe ceea ce este mai important.

SURSA: http://www.10viral.net/intelligent-people-go-bed-late-leave-mess-everywhere-use-bad-language/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner