Experiment stiintific care demonstreaza ca gandurile si intentiile pot modifica lumea fizica din jurul nostru

Distribuie!


Cercetatorul japonez Masaru Emoto a demonstrat intregii lumi, ceea ce afirma Biblia de atatea mii de ani si anume  ca gandurile afecteaza mediul inconjurator, devenind faimos  pentru realizarea documentarului “Apa are memorie” pe care il puteti urmari si aici:

Documentar uimitor apa are memorie: Documentar exceptional despre molecula apei, trebuie sa il vedeti!!!


Experimentele lui demonstreaza ca gandurile umane pot modifica structura apei,  adica pot sfinti sau imbolnavi apa.  Avand in vedere ca omul e constituit din peste 70% apa, ne mai putem permite sa avem ganduri sau intentii negative?

Experimentul cu orezul, este unul lansat de Masaru Emoto prin care a plasat orez fiert in doua recipiente, pe unul a scris “multumesc” si pe celalalt “prostule”, dupa care a instruit copii sa rosteasca aceste denumiri spre fiecare recipient in parte. Dupa 30 de zile, orezul din recipientul caruia i s-au directionat ganduri pozitive nu s-a modificat, in timp ce celalalt continea orez putrezit si stricat.


 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...