EVUL MEDIU ROMÂNESC A SALVAT EUROPA DE PAȘALÂC TURCESC!

Distribuie!


Verdict dur al Comisiei Europene: nu intrati in Schengen pana nu ieșiti din Evul Mediu! – articol scris de Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist.

Europa s-a născut pe pământul românesc de astăzi, s-a născut din miezul munților noștri și din tăblițele de lut de la Tărtăria, prima scriere din lume. Europa s-a născut în peșterile noastre spirituale, din desenele rupestre, printre cele mai vechi din lume, primele reprezentări artistice din istoria și destinul omenirii.


Europa s-a născut din primele mari culturii ale lumii, Cucuteni, Hamangia și Gumelnița, ale căror urme răsar și astăzi din pământul nostru. Toți savanții lumii în antichitate culturală și istorică din străvechime până astăzi, atestă acest lucru în cercetările și scrierile lor.

Europa este creația spațiului carpato-dunărean, duhul Europei a fost continuat și zămislit în incantațiile dacice și ale zeului nostru Zamolxe. Primele așezări umane au apărut pe teritoriul actual al României, întâile forme de civilizație administrativă. Una dintre cele mai mari invenții umane, roata, a fost inventată de Cultura Cucuteni ca de altfel și primele vase pictate cu simboluri culte.


Meșteșugurile din îndeletnicirile omului își au geneza pe aceste locuri. Alchimia și efervescența despre care vorbesc a început să migreze și să înflorească pe toată întinderea Europei de astăzi. Acest fapt este înscris în lucrările academice ale savanților care nu pot converti adevărul arheologic.

În Evul Mediu, Europa migrată din Carpați a supraviețuit prin jertfa voievozilor români, a țăranilor noștri sacri și înțelepți. Sângele românesc care a curs are înălțimea catedralelor și monumentelor de artă din ingrata și ipocrita Europă. În cancelariile ei și în subsolurile Vaticanului există mărturii ale acestui martiraj.

Noi suntem mitologia Europei, ea are identitatea noastră ancestrală. Europa descinde din cosmosul uman al Culturii Cucuteni și Gumelnița. Descinde din prima scriere din lume ivită la Tărtăria și din desenele rupestre din peșterile noastre. Europa este explozia umană a spațiului carpato-dunărean, este pelerinul getic. Europa este Sfinxul din Carpați!

SURSA: Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist.

Foto: Adevărul despre daci

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner