Enzima Serrapeptase – Un Glonț Magic pentru Cancer, sinuzita si multe altele

Distribuie!


Enzima Serrapeptase – Un Glonț Magic pentru Cancer

Serapeptaza este o enzima proteolitica descoperita in 1960 in timpul cercetarilor asupra viermilor de matase. Cand viermele de matase este pregatit sa paraseasca coconul, creaza o gaura in cocon cu ajutorul unei enzime digestive denumita serrapeptaza. Aceasta enzima are o capacitate unica de a dizola materia moarta din proteine fara a afecta tesuturile, cheagurile de sange, chisturile, depunerile de pe artere curatind arterele si prevenind accidentele cardiovasulare si, in special, accidentele cerebrale prin blocari cauzate de cheagurile de sange.


Serrapeptase este o enzima proteolitica, fiind capabila sa digere anumite tipuri de proteine. In mod uimitor, enzima ataca numai anumite forme de tesut mort, cum ar fi chisturi, placi arteriale si tesut cicatrizat. Studiile au aratat, de asemenea, efecte anti-inflamatorii puternice ale acestei enzime, fara efecte inhibitorii asupra prostaglandinelor manifestate de medicamente anti-inflamatorii farmaceutice. Ea ajuta la reducerea durerii prin blocarea eliberarii de amine care induc durerea, din tesutul inflamat.

Serrapeptase este recomandata pentru:


– sinuzita, rinita, osteoartrita, artrita reumatoidala, rani, traume post-operatorii, inflamatii, riscuri la accidente cardio-vasculare, sindromul tunel carpal, cancer pulmonar, enfizem pulmonar, stari post-operatorii, chisturi, fibroame cauzate de procese inflamatorii, probleme de vedere cauzate de inflamarea si blocarea vaselor oculare, ulcer la picioare, edema, lovituri cauzand inflamarea, san fibrocistic (fibrocistita), umflarea sanilor, boli cardiovasculare, cheaguri de sange si vene varicoase, dureri de cap si migrene cauzate de inflamatie (inclusiv inflamatii dentare), artrita, scleroza multipla, artrita reumatoidala, lupus.

In Germania, Serapeptaza este recomandata de doctori pentru combaterea sinuzitei cronice. In America, se foloseste cu succes pentru curatirea arterelor de materie “moarta” cum ar fi fibrina, cheaguri de sange etc. Serrapeptaza digera proteinlele depuse in exces (proteinurie) care conduce la o afectiune foarte grava, Amiloidoza (rar descoperita la timp sau diagnosticata corect). Serrapeptaza reduce rapid durerile inflamatorii de la articulatii pana la dinti. SERRAPEPTAZA este foarte utila ca adjuvant in combaterea adenomului de prostata.

Beneficii:

Dureri – Serrapeptase a adus imbunatatiri in afectiuni precum: osteo-artrita, artritareumatoida, dureri de spate, dureri de cap si migrene.

Inflamatii – Afectiunile inflamatorii, ca de exemplu boala Crohn, colita si cistitele, au prezentat imbunatatiri in tratarea lor. Serrapeptase a fost folosit cu success si in cazurile in care inflamatiile reprezinta factori majori, ca de exemplu fibromialgia, afectiuni inflamatorii ale plamanilor, leziuni sportive, inflamatii post-operatorii si traumatisme.

Circulatia sangelui – Aceasta enzima poate digera tesut mort, de aceea efectele pe care le are asupra placilor arteriale, cheagurilor de sange si cicatrice de tesut, au beneficii circulatorii. Boala cardiovasculara, varicele si ulceratiile recurente de picioare au aratat ca reactioneaza in mod benefic in urma administrarii de Serrapeptase.

Ochi, urechi si nas – Un numar de afectiuni care apar la nivelul acestor zone au fost tratate cu ajutorul Serrapeptase, inclusiv problemele oculare aparute din cauza inflamatiei, vene blocate, sinuzita, infectii cronice ale urechii, precum si raceala (curgerea nasului).

Afectiuni auto-imune – Afectiunile care pot fi clasificate ca auto-imune si care au fost tratate cu aceasta enzima includ scleroza multipla, artrita reumatoida si lupus.

Alte beneficii:
Serrapeptase are actiune benefica in tratamentul impotriva chisturilor fibroase la nivelul sanilor, prostatei marite si sindromului tunelului carpian.

O gasiti in farmaciile naturiste.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...