Efectele vibratiei muzicii si a sunetelor asupra corpului, apei si mediului inconjurator

Distribuie!

Frecvențele tonurilor
Pamantul vibreaza la o frecventa de 8 hertzi. Cand ne plimbam in natura, corpurile noastre rezoneaza cu el si absorbim energia vibrationala care creeaza un sentiment de armonie si relaxare.
Acelasi lucru se intampla cand simtim iubire, cand ne rugam sau cand mancam natural…. Societatea moderna a indepartat omul de la viata in natura, de la mancarea naturala, de la apa de izvor si de la credinta….prin asta ne-au scazut vibratia frecventiala a corpului si implicit aura protectoare, fapt ce conduce la boala, deziluzie si la manipulare sau posedare negativa….corpul e creat sa rezoneze cu natura si cu Creatorul si nu cu lucruri create tot de om…tot ce este material si artificial il imbolnaveste si il adanceste tot mai mult inspre rau, mai devreme sau mai tarziu….
Un creier care atinge o stare inalta cu unde cerebrale de 8 hertzi poate vindeca si o alta persoana transmitandu-i aceasta vibratie directionat, insa doar creierele numite astazi paranormale, adica cele de calugari sau oameni inalti spiritual care duc o viata foarte curata ( in spirit,trup si minte) pot atinge aceste valori… Este foarte rar ca oamenii care traiesc la oras sa poate atinge aceste valori. Bebelusii se nasc cu aceste energii inalte dar daca observati deja din maternitate puteti gasi antene montate pe aceste cladiri si intreaga alimentatie si chimicalele care li se introduc in corp le trag repede vibratia in jos,telefoanele mobile sunt create sa ne traga vibratia in jos, medicamentele, undele televizorului, tigarile, chimicalele din mancare, produse de curatat, parfumuri, paste de dinti, sapunuri, deodorante, detergenti etc. tot ceea ce este creat si controlat de sistem. Singura sansa sa traim sanatos in mediile urbane este sa ne pastram credinta,daca si pe aceea o pierdem suntem mancati de ei, literalmente.
1
Acordarea instrumentelor muzicale are astăzi un impact negativ asupra ascultătorilor:
In vremea  muzicii orchestrale, chiar mai devreme, instrumentele erau reglate la C 825H- Scala solfegiu. Cele 7 note în această scară se armonizeaza cu cele 7 chakre principale ale corpului.
Din păcate, în jurul anilor 1940, atunci când instrumentele muzicale moderne au fost inventate (de exemplu chitara electrică și pianele electrice), această ajustare a fost schimbata.Fundația Rockefeller a sponsorizat industria muzicală.  Ei au ghidat, in acest sens, dezvoltarea de instrumente moderne. Ca rezultat, instrumentele moderne au fost  acordate la o scară de 440Hz. Dacă te duci la un magazin de muzică pentru a cumpara un tuner de chitara, de exemplu, toate sunt reglate în mod implicit la A440.
Paul McCartney și John Lennon au compus unele dintre  cele mai faimoase piese ale lor, in armonia de 528Hz!
Se spune ca frecvența 528 rezoneaza cu sistemul de chakre, în timp ce 440 Hz disoneaza – în mod special cu chakra gatului, practic se închide; prin distrugerea unei  verigi din lanț, restul nu se mai poate conecta mai departe. Acordarea  instrumentelor  la A440 interfereaza cu fluxul de energie în sistemul de chakre.
Bătăile binaurale și frecvențele
Bătăile binaurale sau tonuri binaurale sunt artefacte de procesare auditivă, sau sunete aparente, percepția  care apare în creier pentru anumiți stimuli fizici … bătăile binaurale ar putea ajuta in inducerea de relaxare, meditatie, creativitate și alte stari dorite, mentale.Efectul asupra undelor cerebrale depinde de diferența de frecvențe pentru fiecare ton: de exemplu, în cazul în care 300 Hz suna într-o ureche și 310 în cealalta,  bataile binaurale ar avea o frecventa de 10 Hz. – (Wikipedia).
 Astăzi muzica este codificata la frecvențe specifice, care au un efect negativ asupra mintii si a corpului. De exemplu, sunetele generate de calculator, beat-uri si sunete, care sunt codificate la o anumită frecvență, sapa literalmente în creierul ascultătorilor . Ele realizeaza acest lucru prin determinarea frecvențelor la care organismul rezoneaza  și codifica bataile lor subliminale la o vibrație corespunzătoare.Muzica moderna denaturează mințile noastre. De fapt, muzica este codata cu mesaje subliminale, care nu pot fi audiate ca urmare a frecvențelor sale înalte. Aceste mesaje sunt percepute direct de către mintea subconștientă. Noi nu trebuie nici măcar să fim în modul activ pentru a asculta muzica sau pentru a fi afectati de ea.
Efectul asupra trupurilor noastre
În 1995, dr. Masaru Emoto a făcut un experiment cu apă și modul în care forma sa a fost afectată de anumite tipuri de muzică. După expunerea apei la diferite tipuri de muzica, el a înghețat  apa și a examinat cristale rezultate care s-au format. Rezultatele au fost uimitoare.
Anumite tipuri de muzică au creat cristale formate geometric armonioase, în timp ce alte genuri  muzicale  au poluat apa și nu au putut produce nici cristale.
1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...