Dupa ce Vei Citi Asta, Vei Merge la Culcare cu O Felie de Ceapa in Sosete

Distribuie!


Stiai ca picioarele tale au aproximativ 7.000 de terminatii nervoase care merg direct la nivelul organelor interne?

Acest lucru poate suna ciudat, insa cel mai bun mod de a ajunge la aceste cai electronice nervoase este prin intermediul cepei.


Iata ca de azi inainte, pentru a curata organismul, nu este nevoie sa mai aruncati bani pe vizitele la clinicile de detoxifiere sau la sauna, pur si simplu plasati o felie groasa de ceapa pe talpi si acoperiti-le cu sosete.

Faceti acest lucru seara, inainte de a merge la culcare, iar felia de ceapa iti va lasa pana dimineata un organism curatat de toxine si revigorat.


Ceapa ucide microbii si bacteriile, iar acidul fosforic ce il contine poate face minuni sangelui. Acidul ajuta la purificarea organelor si sangelui, eliminand toate bacteriile si germenii din organism.

Asadar, nu uitati de acum inainte, inainte sa mergeti la culcare, plasati-va o felie de ceapa pe talpi, penru a avea o sanatate de invidiat.

Nu tineti acest secret doar pentru dumneavoastra, spuneti-l si prieteniilor sau apropiatiilor!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sauGoogle+.
– See more at: http://www.secretele.com/2015/04/dupa-ce-vei-citi-asta-vei-merge-la.html#sthash.P3cdvc2k.wrKXwKev.dpuf

http://www.secretele.com/2015/04/dupa-ce-vei-citi-asta-vei-merge-la.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...