DUPA CE VEI CITI ASTA, NU VEI MAI AVEA NEVOIE DE MEDICAMENTE PENTRU REGLAREA FUNCTIONARII TIROIDEI!

Distribuie!

Ceapa rosie este recunoscuta pentru proprietatile sale bactericide si purificatoare. Dezinfecteaza pielea si purifica sangele.
Insa stiai ca, ceapa rosie poate fi de ajutor inclusiv in tulburarile glandei tiroide?

 

Igor Knjazkin, un medic din Sankt Petersburg, a conceput o reteta pentru tratarea glandei tiroide care se axeaza pe folosirea de ceapa rosie.
Metoda sa este una foarte simpla. Iata ce trebuie sa faci:
Trebuie sa tai o ceapa rosie pe jumatate, apoi sa o aplici direct pe zona glandei tiroide, masand usor, astfel incat sucul ei sa intre bine in piele. Se recomanda sa utilizezi acest remediu seara inainte de a merge culcare.
Mergi la culcare fara sa speli zona de aplicatie, astfel incat sucul de ceapa sa actioneze pe toata durata noptii. Sucul de ceapa stimuleaza in mod natural functia glandei tiroide.
Ulterior aplicarii in zona glandei tiroide a sucului de ceapa, pentru a fi si mai eficient tratamentul, trebuie sa plasezi cate o felie de ceapa in soseta, apoi sa o lasi sa actioneze pana dimineata. Incearca sa o plasezi exact in zona indicata in imaginea de mai jos!

 

 

In conformitate cu medicina traditionala, se crede ca picioarele si mainile sunt in corelatie directa cu organele interne. Acest lucru se datoreaza “meridianelor” care trec prin intregul corp.
Ceapa ucide microbii si bacteriile, iar substantele continute de ceapa pot face minuni glandei tiroide si nu numai, aceasta avand si capacitatea de purificare a organelor interne dar si a sangelui, eliminand toate bacteriile si germenii din organism.
Aceasta practica poate fi utilizata indiferent de problemele pe care le ai cu tiroida – fie ca suferi de hipertiroidie, fie ca suferi de hipotiroidie!
Urmeaza aceasta metoda de 2 ori pe saptamana si te asigur ca dupa o luna de zile vei observa efectele!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

http://www.secretele.com/2015/10/dupa-ce-vei-citi-asta-nu-vei-mai-avea.html?m=1


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...