După ce și-a pierdut soțul, ea a adăpostit în casa sa un om al străzii. Dacă o crezi nebună, greșești mult! Toti ar trebui sa fim asa!!!

Distribuie!


Michael Faling este un tată care își crește copilul de unul singur. El locuiește împreună cu fiul său, Cory, pe care îl iubește din toată inima. Viața lor a fost una obișnuită, până în momentul când Michael și-a pierdut serviciul. Atunci în viața lor au început cele mai mari provocări…

Banii se terminau iar Michael nu își putea găsi un serviciu nou. Peste puțin timp, el nu mai avea cu ce plăti pentru casa în care locuia împreună cu fiul său și a fost aruncat în stradă. Tatăl și fiul nu aveau rude în oraș, care le-ar fi putut oferi adăpost, măcar pentru un timp. Și în oraș nu existau nici aziluri pentru oamenii străzii…


Fiind disperat, el a plasat un anunț în care ruga pe oamenii cu inimă mare să-i ofere fiului său și lui un cămin. În schimb el promitea că va face tot lucrul prin casă…

Tatăl și fiul trăiau practic în stradă. Din fericire, afară era vară și ei nu îndurau frigul. Încă nu îl îndurau… Dar banii rămași se terminau, iar iarna se apropia repede și Michael nu mai știa ce să facă.


Într-o zi el a aflat despre o organizație de caritate, care îi ajută pe oamenii fără casă să-și găsească un cămin. Însă acolo i s-a spus să nu își facă mari iluzii, pentru că oamenii fără acoperiș deasupra capului sunt mulți, iar cei care ar fi gata să le ofere o locuință sunt puțini.

Cu toate acestea Michael și Cory au avut un mare noroc. De istoria lor a aflat Mel Wood. Ea a fost de acord să-i adăpostească în casa sa.

Cu șase ani în urmă Mel și-a pierdut soțul. Acesta a făcut un stop-cardiac. De atunci ea locuiește singură împreună cu cei trei copii ai săi.

Aflând despre sorta lui Michael și Cory, Mel a decis să le oferă o cameră în casa sa. Ea le-a permis să locuiască până Michael își va găsi un serviciu. Rudele lui Mel când au aflat ce a făcut ea, au crezut că ea a înnebunit. Însă ea le-a spus că după moartea soțului ei nu se mai teme de nimic.

”În viață eu mă stărui să urmez un principiu simplu: Dacă ai bani în plus, atunci e mai bine să faci o masă, decât să construiești un gard. Nu cred că trebuie să tremurăm deasupra banilor, dacă aceștia pot ajuta pe cineva să se ridice în picioare” – a spus Mel Wood.

Acum Michael și Cory pot uita de viața lor precedentă de coșmar, iar băiatul poate frecventa școala.

Fapta lui Mel este un exemplu pentru toți oamenii. Ea a putut salva câteva vieți distruse! Dacă și tu ai fost impresionat de acest gest plin de omenie, atunci distribuie această istorie pe Facebook.

.

Autor text: Perfect Media

http://punct.tv/dupa-ce-si-a-pierdut-sotul-ea-a-adapostit-permanent-in-casa-sa-pe-un-om-al-strazii-daca-o-crezi-nebuna-gresesti-mult/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...