Dr. Richard Shepherd, dezvăluiri despre cauza morţii prinţesei Diana: “De fapt, avea doar câteva oase rupte și o leziune toracică mică”

Distribuie!


În noua sa carte „Cauze nenaturale“, Dr. Richard Shepherd descrie versiunea sa în legătură cu accidentul care a ucis-o pe prinţesa Diana la Paris, în august 1997. 

Renumitul patolog, Dr. Richard Shepherd, a fost chemat să investigheze cea mai emoţionanlă moarte din ultimii 30 de ani.


Medicul legist a fost numit de poliția britanică în 2004, pentru o nouă investigație legată circumstanțele exacte ale acestei tragedii. Daily Mail, care publică un extras din cartea lui Richard Shepherd, unde descrie despre starea Dianei şi spune că a fost stabilă până să fie transportată în ambulanță.

De fapt, avea doar câteva oase rupte și o leziune toracică mică”, spune doctorul. Dar din cauza unei “mici răni”, într-o venă a plămânului stâng, a murit”.


În ambulanță, prințesa a leşinat și a suferit un stop cardiac. A murit în spital. “Ce i s-a întâmplat este atât de rar încât, perosnal, nu am văzut alt caz asemănător în întreaga carieră“, spune expertul.

Potrivit lui Richard Shepherd, drama ar fi putut fi evitată dacă Diana Spencer îşi punea centura de siguranță

La momentul accidentului, Trevor Rees-Jones, garda de corp a lui Dodi Al-Fayed, era singurul care purta centura. El este și singurul supraviețuitor. Șoferul Henri Paul și Dodi Al-Fayed au murit instantaneu. “Dacă Diana ar fi purtat centura ei, probabil că ar fi apărut public două zile mai târziu, cu un ochi negru și un braț rupt”, continuă autorul. Diana avea 36 de ani în momentul morții ei.

SURSA: https://evz.ro/richard-shepherd-mortii-diana.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner