Donald Trump, mesaj către Kim Jong-un: Niciodată o rachetă nord-coreeană nu va atinge teritoriul SUA

Distribuie!


Donald Trump, președintele ales al SUA, nu a rămas indiferent la mesajul de Anul Nou al liderului nord-coreean, Kim Jong-un, care a anunțat că țara lui se află în ultimele etape ale dezvoltării unei arme nucleare capabile să atingă teritoriul american. Miliardarul a precizat că niciodată o rachetă nord-coreeană nu va atinge teritoriul american.

„Coreea de Nord tocmai a afirmat că se află în ultimele etape ale dezvoltării unei arme nucleare capabile să atingă teritoriul american”, a scris Donald Trump pe twitter. „Așa ceva nu se va întâmpla!”, a adăugat el.


Mesajul este un răspuns direct la afirmațiile făcute cu prilejul Anului Nou de Kim Jong-Un, potrivit cărora țara sa se află „în ultimele etape înainte de lansarea unei rachete balistice intercontinentale”.

Coreea de Nord este de acum „o putere militară a Orientului pe care nici cel mai puternic dușman nu o va putea atinge”, a precizat duminică liderul comunist într-un mesaj televizat de 30 de minute.


 

http://www.libertatea.ro/ultima-ora/donald-trump-mesaj-catre-kim-jong-un-niciodata-o-racheta-nord-coreeana-nu-va-atinge-teritoriul-sua-1701605

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...