Diabetul-unul din planurile de depopulare in masa-factorul principal al declansarii

Distribuie!

Diabetul – Factorul principal al declanșării

În ultimii 50 de ani, diabetul a crescut exploziv -cu 900% pentru ca acesta este unul din planurile de depopulare si imbolnavire in masa a populatiei.Ministerul Sănătăţii din România declara la nivelul anului 2011 un număr de 796.803 (66,9% urban) persoane cu diabet zaharat. Din acest total, 14,6%  sunt insulino dependenţi. În același an erau  înregistrate 2651 (61% urban) cazuri de diabet juvenil. Creșterea este de  64.000 de cazuri noi pe an, iar in cazul diabetului juvenil creșterea este estimată la 263 cazuri noi pe an ( față de 2010). Pe grupe de vârstă populaţia cu diabet zaharat din România are 3,1% în grupa (0-14ani), 61,9%  în grupa (15-64 de ani) şi  35% în grupa ( peste 64 de ani).

Dr. James Anderson de la Universitatea Kentucky, nutriționist de renume mondial, a demonstrat pe cobai că:
O alimentație ce conține 65% grăsime determină apariția diabetului în numai 14 zile. În schimb, eșantionul de cobai care a fost alimentat cu cantități reduse de grăsimi, doar 10%, chiar în ciuda unui aport execiv de zahăr ( 0,5 kg pe zi/cobai!), n-a reușit să declanșeze diabetul nici în 77 de zile!!! Principalul factor declanșator al diabetului nu este așadar zahărul, ci sunt grăsimile in exces!
Sunt multe persoane ce susțin și cred că alimentația lor e săracă în grăsimi. Cu toate acestea ei consumă zilnic carne. Aceste persoane care sunt convinse că alimentația lor e săracă în grăsimi deoarece au ales să consume o “carne slabă” trebuie să știe că țesutul dintre fibrele musculare, care le leagă,  e alcătuit din grăsimi. Carnea de vită, ce aparent nu arată că ar conține grăsime are în mod real 22-29% grăsime. Carnea de porc slabă are 33% grăsime. Mielul are 20% grasime iar gâsca slabă 19% grăsime! Salamul are peste 65% grăsime!!!! Organismul uman n-are nevoie de niciun strop de colesterol, pentru că își fabrică singur atât cât îi trebuie! E bine de știut care este conținutul de colesterol în diferitele tipuri de carne:
100g carne de porc……………76 mg colesterol
100g carne de vită……………..80 mg colesterol
100g piept de pasăre…………..73 mg colesterol
100g sardele…………………….120 mg colesterol
Și galbenușul de ou conține foarte mult colesterol 225 mg/gălbenuș, însă…conține și foarte multă lecitină care contracarează total efectul nociv al colesterolului. Dar mare atenție! Prin preparare termică lecitina se distruge astfel că se recomandă consumarea gălbenușului de ou crud.
Stați departe de DIABET! Consumați cât mai multe legume și fructe proaspete și… netratate termic! Consumați semințe crude, neprăjite. Reduceți aportul grăsimilor animale și păstrați-vă sănătatea! Celor ce însă sunt deja afectați de diabet le recomand cu sinceritate să devină vegetarieni, să-și urmeze tratamentul prescris și să se roage cu credință să redevină sănătoși!
Radu Roncea
25.10.2013
P.S. “Aceasta este o lege veșnică pentru urmașii voștri: cu niciun chip să nu mâncați grăsime!”                                                       ( Leviticul 3/17)
www.inforor.com

Diabetul se poate vindeca printr-o dieta de 30 zile doar cu mancare cruda/raw,legume fructe netratate termic, iata dovada in acest film:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...