Despre efectele ELF, turnurile GWEN si conexiunea cu HAARP, despre efectele asupra omului si cum cauzeaza ele acele stari negative si efectul de "voci in cap"

Distribuie!

Creatorul a conceput ființele vii să rezoneze la cele 11 pulsatii ale frecventelor naturale din  Rezonanta Schumann, în scopul de a evolua armonios. Ionosfera este manipulata de către oamenii de știință a guvernului SUA de a utiliza transmițătorul Alaska numit HAARP, (program de înaltă frecvență activă aurorala de cercetare), care trimite concentrat puterea radiată să se încălzească secțiuni ale ionosferei, care misca puterea din nou în jos. Undele ELF produse de HAARP, atunci când sunt orientate catre zonele selectate, pot modifica vremea, și sa creeze schimbari de dispozitie care afectează milioane de oameni. Puterea destinata este de 1700 de miliarde de wați de putere.

Valuri Geomagnetice și Gwen

Șaizeci și patru de elemente din sol moduleaza, cu variație, undele geomagnetice naturale provenind din sol. “Ritmul  creierului” natural al pământului este echilibrat cu acestea. Acestea sunt aceleași minerale care se gasesc in globulele rosii din sange. Există o relație între sânge și valurile geomagnetice.Un dezechilibru între Schumann și undele geomagnetice perturba aceste bioritmuri. Aceste unde geomagnetice naturale sunt înlocuite cu frecvență redusă creata artificial (LF) valuri de sol provenite de la Turnurile Gwen.
Gwen (Unde de sol ale rețelei de urgență) sunt emițătoare amplasate 200 mile dealungul  teritoriului SUA ce permit frecvențele specifice care trebuie adaptate la puterea câmpului geomagnetic, în fiecare zonă, astfel ca câmpul magnetic să fie modificat. Ele funcționează în gama LF, cu transmisii între LF 150 și 175 kHz. Acestea emit, de asemenea, valuri de sus VHF la gama inferioară UHF de 225-400 MHz. Semnalele LF se deplaseaza prin valuri care îmbrățișează solul, mai degrabă decât radiază în atmosferă. O stație  Gwen transmite într-un cerc de 360 ​​de grade până la 300 de mile, semnalul scade brusc cu distanța.Întregul sistem este format din Gwen, (în funcție de sursa de date), de la 58 la un planificat de 300 de emițătoare răspândite în întreaga America, fiecare cu un turn de 299 – 500 metri de mare. 300 ft de fire de cupru, din baza sistemului subteran, care interacționează cu pământul, ca un conductor subțire, care radiază energie la unde radio pentru distanțe foarte lungi prin sol.
Statele Unite ale Americii este scăldată în acest câmp magnetic, care se poate ridica de la sol până la 500 ft, dar se duce în jos în subsoluri, astfel încât toată lumea sa poata fi afectată și controlata mental. Undele de sol se întind pe întreaga America ca o retea. Este mai ușor de a controla mental și hipnotiza oamenii care sunt scăldati într-o electromagneticitate de valuri artificiale.

Emițătoare Gwen au mai multe funcții diferite, inclusiv:

1. controlul vremii,2. de control al minții,3. comportament și de control al starii de spirit, și 4. trimiterea sintetica-telepatica de infrasunet ale victimelor SUA care detin implanturi mentale-guvernamentale de control.
Gwen lucrează în colaborare cu HAARP și transmițătorul Woodpecker rus, care este similar cu HAARP. Rușii au scos pe piață în mod deschis o versiune mai mică a sistemului lor de inginerie a vremii,  numit Elate, care poate modifica fin vremea pe o zonă de 200 mile si au același interval ca unitate Gwen. Un sistem Elate funcționează la aeroportul din Moscova. Turnurile Gwen trag explozii enorme de energie în atmosferă, în conjuncție cu HAARP. Site-ul www.cuttingedge.org a scris o expunere a modului în care au avut loc inundații majore din SUA  în 1993.

Vapori atmosferici Rivers

Râuri enorme, invizibile de apă, formate din vapori care curg, se deplaseaza către poli în atmosfera inferioară. Ele rivalizeaza cu fluxul râului Amazon și sunt de 420-480 km lățime și până la 4800 mile de lungi. Se afla 1.9 mile deasupra pământului și conțin un volum de apă echivalent cu 340 kg de apă pe secundă. Există 5 râuri atmosferice în fiecare emisfera. Un potop masiv poate fi creat prin îndiguirea unuia dintre aceste râuri masive de vapori, cauzând cantități uriașe de precipitații. Gwen Towers poziționate de-a lungul zonelor de nord a Missouri și râurilor Mississippi au fost activate timp de 40 de zile și 40 de nopți, probabil aluzie batjocoritoare la Potopul din Geneza. (Acest lucru s-a intamplat în legătură cu HAARP, care creează un râu de energie electrică care la randul lui curge mii de kilometri prin cer, până la capatul polar, manipuland sub forma jet-stream, precum Woodpecker-ul rus polar.) Aceste râuri au inundat, cauzând pierderi agricole de 12-15 miliarde $. HAARP produce cutremure prin concentrarea de energie de-a lungul liniilor vulnerabile . Turnurile Gwen se află pe liniile de falie și zonele vulcanice din nord-estul Pacific.
În 1963, Dr. Robert Beck a explorat efectele magnetice ale câmpurilor externe asupra undelor cerebrale gasind o relație între bolile psihiatrice și furtunile solare magnetice. El a expus voluntari la impulsuri magnetice-din domenii de activitate similare furtunilor magnetice și a găsit un răspuns asemanator. SUA: 60 Hz energia electrica- undele ELF vibreaza la aceeași frecvență ca și creierul uman.Marea Britanie: 50 Hz- emisiile de electricitate afecteaza glanda tiroida.

Frecventa de Rezonanta a Pamantului

Pământul este înfășurat într-un câmp magnetic în formă de gogoașă. Linii circulare de flux magnetic continuu, coboara în Polul Nord și să ies prin Polul Sud. Ionosfera, un dirijor electromagnetic-val, 100 km [62 mile] deasupra Pământului, constă într-un strat de particule încărcate electric care acționează ca un scut de vânturile solare.
Valurile naturale create, rezultă din activitatea electrică în atmosferă. Ele sunt considerate a fi cauzate de mai multe furtuni cu fulgere. Împreună, aceste valuri se numesc “Rezonanta Schumann”, cu cel mai puternic curent înregistrat la 7,8 Hz. Acestea sunt cvasi-permanente [scalar], frecvență (ELF), unde extrem de mici care există în mod natural în cavitatea pamantului selectromagnetic care este spatiul dintre sol si Ionosfera. Sunt identice cu spectrul de frecvență a undelor cerebrale ale noastre, umane aceste “unde cerebrale ale planetei pământ”.
[Frecventa nomenclaturala: 1 Hertz = 1 ciclu pe secundă, 1 kHz = 1000cps, 1 MHz = 1 milion cps. Lungime de undă: A 1 Hertz val are o lungime de undă de 186000 mile lungime, un val de 10 Hz este de 18,600 mile lungime, etc. unde radio se muta la viteza luminii (186000 mile pe secunda)]

Vulnerabilitatea umana

Dr. Andrija Puharich in anii / 50- 60, a constatat că undele cerebrale ale clarvăzătoarilor ajungeau la 8 Hz atunci când puterile lor psihice erau operative. El a văzut un yoghin indian în 1956 controlandu-si undele cerebrale în mod deliberat si conștiința lui de la un nivel la altul. Puharich a instruit persoane cu bio-feedback pentru a face acest lucru constient, sa ajunga la frecvente  de 8 Hz. O vindecătoare a făcut ca 8 Hz sa treaca catre un pacient, spre a se vindeca de probleme de inima, creierul ei emitand 8 Hz. O persoană care emite o anumită frecvență poate face, de asemenea, ca o alta sa rezoneze la aceeași frecvență. Creierele noastre sunt extrem de vulnerabile la orice tehnologie care transmite undele ELF, pentru că ele încep imediat sa rezoneze cu semnalul exterior, ca un fel de efect de modificare-furculiță. Puharich a experimentat si a descoperit că:
A-7.83 Hz (pulsul Pământului) a făcut o persoana sa se simta bine, producând o stare modificata.B-10.80 Hz cauzează un comportament turbulent și C-6.6 Hz cauzeaza depresie.
Puharich a făcut frecvente ELF sa schimbe ARN si ADN-ul,  rupand legăturile de hidrogen pentru a face o persoană sa aiba o rata vibratorie mai mare. El a vrut să meargă dincolo de psihicul 8 Hz al undelor cerebrale și sa atraga fenomene psi.James Hurtak, care a lucrat o dată pentru Puharich, de asemenea, a scris în cartea sa The Keys of Enoch ( Cheile lui Enoch) ca legaturile de hidrogen sunt cauzate de ultra-violete iar rupandu-le  a ridicat rata vibratorie.
Puharich a prezentat efectele mentale ale undelor ELF liderilor militari, dar ei nu l-au crezut. El a dat această informație unor demnitari ale altor națiuni occidentale. Guvernul SUA a ars casa lui din New York să-l intimideze și el a fugit în Mexic. Cu toate acestea, rușii au descoperit care frecvențe ELF au modificat creierul uman și au început sa perturbeze Ambasada SUA la Moscova la 04 iulie 1976 cu unde electromagnetice, variind in semnal, inclusiv concentrându-se pe 10 Hz. (10 Hz pun oamenii într-o stare hipnotica. Rușii și nord-coreenii folosesc acest lucru în mașini de control al mintii portabile pentru a extrage confesiuni. O mașinărie a fost chiar găsita într-o biserică americană ). Semnalul rusesc “Woodpecker” a fost trimis in întreaga lume de la un emițător lângă Kiev. US Air Force a identificat cinci frecvențe diferite în acest semnal compus Woodpecker armonic, a carui scop a fost trimiterea de semnale prin pământ și atmosfera.
Nikola Tesla a descoperit în 1901 ca puterea  ar putea fi transmisa prin sol cu ​​ajutorul undelor ELF. Nimic nu se oprește sau slabeste aceste semnale. Rușii au preluat lucrări ale lui Tesla atunci când au fost în cele din urmă inapoiate in Iugoslavia după moartea sa.
Puharich a continuat să monitorizeze semnalul rus de undă ELF în Mexic și armonicele superioare produse în intervalul MHz (5.340 MHz). El s-a întâlnit cu cei din CIA și a început să lucreze pentru ei. El si Dr. Robert Beck au conceput echipamente pentru măsurarea acestor valuri și efectul lor asupra creierului uman. Puharich a început munca sa prin a face câini să doarmă. Prin 1948-1949 a reusit la maimuțe, sa distruga în mod deliberat timpanele lor, pentru a le permite sa receptioneze sunete fără timpanul intact. El a descoperit un nerv în limba care ar putea fi folosit pentru a facilita auzul. El a creat un implant dentar prin care victimele controlate mental pretind acum ca a fost  pus în gura lor de către stomatologi controlati cauzandu-le sa auda “voci in capul lor.” Implantul a fost pus sub plombe sau  în maxilar.

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...