Desertul biblic care are proprietăți fantastice de vindecare!

Distribuie!

 


Acesta este un desert obținut în urma unui amestec de mere tocate mărunt, nuci pisate, stafide strivite, curmale, scorțisoare și mere și este foarte ușor de făcut. Se pun într-un castron cubulețele de mere (mărul poate fi dat și pe răzătoare), se adaugă miere și scorțișoară, jumătate de cană de vin roșu(opțional), iar apoi curmalele mărunțite, stafidele, după ce au fost spălate și ținute puțin în apă, și nuca mărunțită. Toate se amestecă bine, se lasă 5 minute, după care se poate mânca. Charosetul nu doar că e ușor de făcut și extrem de gustos, dar are și efecte benefice asupra organismului, mai ales, dacă este consumat în mod frecvent. Acesta poate vindecă acneea, psoriazisului, herpesul și insomnia. Mai mult, e un bun remediu și în lupta cu cancerul, dar și împotriva infecțiilor cu candida.

Întorcându-ne în trecut, în vremurile biblice, am putea constata că oamenii se hrăneau cu alimente naturale, iar multe dintre acestea sunt consemnate în biblie, ca fiind adevărate panacee pentru sănătate. Șapte dintre acestea, care sunt trecute în Biblie, Coran sau alte cărți sfinte, sunt considerate ca fiind cele mai bune pentru sănătate.


Cu atât mai mult dacă acestea sunt combinate între ele, iar despre numărul șapte se știe că este un număr divin. Acestea pot reprezenta metode excelente de tratament alternativ sau preventiv pentru diverse afecțiuni. O astfel de combinație, dintre fructe uscate, miere și scorțișoară, toate consemnate în biblie, vi-o prezentăm sub forma unui desert. Despre acesta se spune că ar fi fost prezent pe masa lui Iisus, când se afla alături de discipolii săi, la Cina cea de taină.

Iată ingredientele pe care le conține desertul:

  • 1 măr;
  • 5 curmale uscate;
  • 3 smochine uscate;
  • o mână de sâmburi de nuci sfărâmate;
  • o mână de stafide;
  • o linguriță de scorțișoară;
  • o lingură de miere.

Mărul se taie cubulețe mici. De preferat să fie un măr acrișor pentru a echilibra gustul, deoarece restul ingredientelor sunt destul de dulci. De asemenea, curmalele și smochinele se taie tot în bucăți mici, iar nucile se sfărâmă.


Toate ingredientele se amestecă și rezultă un desert bogat în vitamine și nutrimente, foarte gustos și extrem de hrănitor. Aceste cantități sunt suficiente pentru a pregăti un desert suficient pentru a hrăni patru persoane.

Desertul de la Cina cea de Taină a fost Charosetul. Este un preparat biblic care ajută la păstrarea sănătății. Vestea bună este că se prepară foarte ușor!

Desertul constă într-o combinație de mere tocate mărunt și nuci pisate, cărora li se adaugă stafide strivite, curmale, scorțisoară și miere.

“Consumând în mod constant acest desert biblic putem alunga durerile de inimă, putem scăpa de calculii renali și biliari, putem ajuta tiroida hipoactivă, putem face să dispară petele de pe piele, acneea, psoriazisul și herpesul sau insomnia. Miracolul din Charoset înfruntă cancerul și ajută la tratamentul infecțiilor cu candida”, notează Nelu Sabău pe blogul său.

Desertul biblic miraculos. Conține doar ingrediente menționate în biblie

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...