DESCOPERIRE: Incredibilul efect al consumului de usturoi

Distribuie!


Un compus cheie care se găseşte în usturoi este de 100 de ori mai puternic decât două antibiotice populare folosite împotriva toxinfecţiei alimentare, au aflat oamenii de ştiinţă, potrivitDaily Mail.

Testele au descoperit că substanţa care se găseşte în usturoi, diallyl sulphide, este mai eficientă în lupta împotriva toxinfecţiilor alimentare decât antibiotice precum eritromicina sau ciprofloxacin.


De fapt, nu numai că este mai puternic, dar acţionează şi într-un timp mai scurt.

Doctorul Michael Konkel, de la Washington State University, a subliniat că descoperirea are potenţialul de a elimina parţial bacteriile care cauzează infecţii.


Bacteriile din clasa Campylobacter sunt cele mai comune cauze pentru toxinfecţiile alimentare din întreaga lume.

Mai multe aici: Usturoiul – cel mai puternic antibiotic din lume1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...