Bobina lui Rodin: energie gratuita si nelimitata

Distribuie!

 

Oamenii de știință au descifrat Universul și au realizat tehnologii noi ce ne vor oferi energie gratuită și vor reduce efectele nocive asupra mediului


În toate mediile de comunicare este vehiculată constant ideea conform căreiaomenirea se confruntă cu o criză deenergie datorată resurselor limitate, însă conform jurnaliștilor de la collective-evolution.com adevărul este altul. Potrivit acestora, în decursul ultimilor ani s-au făcut nenumărate descoperiri care ne arată că există energie liberănelimitată accesibilă și avem chiar șitehnologia necesară pentru a o folosi.

Energia liberă ne înconjoară și există foarte multe invenții patentate cu ajutorul cărora se poate accesa această energie gratuită și nelimitată care ar pune punct conflictelor, ar elimina o mare parte din facturile pe care populația trebuie să le plătească în prezent și ar reduce și efectul nociv asupra planetei și mediului pe care îl generează arderea combustibililor fosili.


Marile puteri ale lumii folosesc în continuare aceleași tehnici vechi de generare aenergiei pentru că acestea le aduc profituri uriașe și ignoră tehnologiile inovatoare cu ajutorul cărora s-ar putea accesa energiegratuită oricând, de către oricine și în cantitate îndestulătoare pentru că aceste tehnologii ar duce la suprimarea industriei energetice.

Anumite dispozitive inovatoare capabile să acceseze energia liberă par să sfideze legile fizicii cunoscute până în prezent și de aceea sunt mai greu de acceptat ca fiind utilizabile deoarece multor oameni le este greu să înțeleagă că poate ideile pe care noi le știm despre un anumit lucru se pot schimba sau actualiza în timp. Un astfel de dispozitiv inovator capabil să capteze energia liberă este și bobina lui Marko Rodin, un model tridimensional care potrivit inventatorului reprezintă limbajul matematic al naturii.


Bobina lui Rodin are la bază matematica vortexului. În esență întreaga sa idee se învârte în jurul unui cerc cu nouă puncte echidistante unul față de celălalt. Pentru a crea vortexul matematic, Rodin numără punctele dintr-un cerc și apoi trasează linii care leagă cele mai înalte puncte „n” cu dublul lor modulo 9 conform formulei: [(2n – 1) mod 9] + 1). Acest simbol al lui Rodin format din 9 cifre arabe înscrise pe un cerc a fost denumit „simbolul iluminării” sau „amprenta matematică a lui Dumnezeu” și poate fi folosit pentru toate funcțiile matematice, inclusiv divizare, multiplicare sau reciprocitate.

Marko Rodin susține că matematica este limbajul lui Dumnezeu și consideră căbobina sa are capacitatea de a schimba complet lumea în care trăim deoarece ne poate oferi energie inepuizabilă în mod gratuit, poate eradica toate bolile existente, poate produce alimente în mod nelimitat, ne oferă posibilitatea de a călătorii oriunde în Univers și de a construi un supercomputer, dar în același timp va transforma toate tehnologiile existente în unele învechite și inutile.

http://ro.blastingnews.com/international/2016/01/descoperire-epocala-avem-acces-la-energie-gratuita-i-nelimitata-00722415.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...