Demonstrație antimusulmană URIAȘĂ în Polonia. Presa închide ochii

Distribuie!


Peste 50.000 de oameni (organizatorii vorbesc despre 100.000) au demonstrat pe 11 noiembrie la Varșovia, Polonia, de Ziua Independenței, împotriva invaziei musulmane încurajate de Germania și alte state europene. Cu toate că demonstrația anti-imigrație a fost una uriașă, presa europeană, dar și presa centrală din România, s-a prefăcut că nu s-a întîmplat nimic, ignorând evenimentul. Asta poate să vă spună cu claritate cât de liberă este presa europeană, dar și cea românească, și câtă democrație există în UE.

demo2

Deși UE trâmbițează permanent refrene despre democrație, vocea popoarelor europene nu se aude și la Bruxel unde o gașcă de birocrați este hotărâtă să își urmeze agenda proprie, sfidând națiunile bătrânului continent, manipulându-le în numele numai ei știu cui!


demo1

Oare nici măcar atentatele de la Paris nu le dau de gândit acestora? După părerea mea, politica de încurajare a imigrației va continua după ce se vor liniști lucrurile. Și atunci va trebui să ne întrebăm dacă nu cumva se dorește instabilitatea Europei, pentru ca liderii ei să se folosească de acest pretext și să ne restrângă libertățile, să ne introducă legile Big Brother chiar la cererea mulțimii, notează social-media-romania. Conform ultimelor sondaje, un procent tot mai mare din populația europeană ar accepta o restrângere a libertăților pentru mai multă securitate!!! Așadar, unde este principalul inamic al popoarelor europene? În Orientul Apropiat sau la Bruxelles?

http://onlinereport.ro/demonstratie-antimusulmana-uriasa-in-polonia-presa-inchide-ochii/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...