De ce nu avem asa ceva prin orașele din România? Autobuz produs la Brașov, dorit DOAR în afara țării!

Distribuie!


Acesta nu este un autobuz produs in Franta  sau  in Germania… ci in Romania, la Brasov. Autobuzul care este denumit Urban Crosstown nu-si gaseste clienti in tara dar este dorit intr-o tara araba din zona Maghrebului ( Maroc, Tunisa sau Algeria).

Roman Brasov nu a resusit sa vanda in tara noastra decat patru bucati si nici acelea nu au fost cumparate de una dintre municipalitati, ci de o firma de transport international de calatori. Avem produse de suces dar primariile si municipalitatile prefera sa cumpere din strainatate, probabil pentru a se incasa comisioane.


De ce regiile autonome de transport public din tara cumpara numai niste harburi second hand de te miri unde si nu cumpara autobuze de la Brasov? Se bate joc de prea mult timp in tara asta de banul public! Cumparand acele autobuze de la Brasov ar ramane si banii in economia interna si romanii ar avea locuri de munca aici in tara.

Sursa: Gandul.info


P.S. Chiar dacă articolul din Gândul este din anul 2014, el spune multe despre România, despre cum ne furăm singuri căciula…

Nota mea (Daniel Roxin): Oare când se va trezi în cugetul politicienilor români, a celor care conduc primăriile, responsabilitatea și patriotismul? Când vor judeca și altfel decât din prespectiva lui „mie ce îmi iese”? De 26 de ani, toți incompetenții și penalii s-au cocoțat pe scaunele puterii cu un singur scop: să fure cât n-a furat tot neamul lor! Iar dacă ei încă sunt acole, este pentru că o majoritate inconștientă îi votează, pentru că mentalitatea acestei majorități funcționează în limitele lui „lasă, că merge și așa” sau, „a furat ăla, dar a mai și făcut câte ceva.” Până la urmă, cei care ne conduc sunt oglinda societății. Reforma trebuie începută în primul rând cu educația noilor generații!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...