De ce e bine să arunci o aspirină în cuva mașinii de spălat. Rezultatul te va lăsa fără cuvinte!

Pastile
Distribuie!


De ce e bine să speli hainele după ce ai aruncat o aspirină în cuva mașinii de spălat. Cine s-ar fi gândit că aspirina poate avea acest scop?

Acest truc este incredibil, fiindcă banala aspirină poate concura cu înălbitorii consacrați, scrie un site american de sfaturi în gospodărie.


Cum poți avea haine de un alb strălucitor? Fără pete și tenta de gri pe care o pot căpăta hainele albe?

Vei fi surprinsă, ai nevoie doar de aspirină!


Luați un recipient în care turnați 8 litri de apă fierbinte și dizolvați 10 pastile de aspirină de 500 mg, fiindcă vă trebuie 5.000 mg aspirină dizolvată.

După ce pastilele s-au dizolvat, puneți în această soluție hainele pe care le doriți strălucitoare, fără pete și împrospătate și lăsați-le peste noapte în această apă.

A doua zi introduceți-le la mașina de spălat, iar în cuvă mai aruncați câteva aspirine, pentru a obține nuanța originală a hainelor. Veți fi uimiți de rezultate, dacă veți urma acești pași.

Uluitor este efectul de înlăturare a petelor din textile, fără a afecta materialul. Hainele vor sclipi de curățenie și sigur veți mai folosi acest truc și cu altă ocazie.

https://www.doctorulzilei.ro/de-ce-e-bine-sa-arunci-o-aspirina-in-cuva-masinii-de-spalat-rezultatul-te-va-lasa-fara-cuvinte/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...