Curatati-va ficatul prin intermediul acestor 5 moduri naturale

Distribuie!

Ficatul lucrează pentru a curata sangele si elimina substantele toxice pe care le-am mâncat, inhalate, sau frecate pe trupurile noastre. Atunci când este suprasolicitat, așa cum se intampla  în multe cazuri la adulti, atunci când este supus unei cantitati semnificativa de stres fizic sau chiar psihic, ficatul se poate lupta pentru a ține pasul. 

“Miile de enzime, care sunt responsabile pentru aproape orice activitate a corpului, sunt construite în ficat,” explica Dr. Karl Maret, MD. “Buna funcționare a ochilor, inima, creierul, gonadele, articulațiile, și rinichii sunt toate dependente de buna activitate a ficatului. În cazul în care ficatul este afectat de construirea chiar a unuia dintre miile de sisteme enzimatice pe care organismul le necesită, există o afectare a functiei generale a organismului și un rezultat de stres mai ridicat metabolic asupra individului. ” 

Cum să iti cureti ficatul – 

Deci, ce se poate face ? Ei bine, ati putea încerca o detoxifiere a ficatului cu produse specializate, sau ati putea folosi unele elemente gasite la magazinul dvs. local de alimente, magazin alimentar, sau chiar unele produse care sunt deja în bucătărie. Iata cum ne putem curăța ficatul cu 5  alimente comune. 

1. Apa calda cu lamaie – apa cu lamaie calda este o modalitate foarte bună de detoxifiere a ficatului  dvs. în fiecare dimineață. Acesta  nu este limonada, asa ca nu adaugati zahar sau orice altceva. Doar apă purificată și o doză sănătoasă de suc proaspat de lamaie. Unii experți, cum ar fi autorul AF Beddoe care a scris despre ionizare biologica, care se aplică in nutritia umana, afirma de asemenea, că ficatul produce mai multe enzime, ca raspuns la apa cu lamaie decât la orice alte produse alimentare. 

2. Usturoi – Adauga niște usturoi pentru gătit sau taie un cățel de usturoi în următorea salata. Usturoiul conține compuși de sulf, care pot ajuta enzimele sa activeze ficatul. Acesta conține alicina și seleniu, care sunt atât de bune pentru protectia ficatului. 

3. Avocado – In cazul în care aveți nevoie de un alt motiv pentru a adăuga avocado la dieta dvs., un studiu japonez a constatat ca fructele de avocado contin compusi care pot proteja ficatul de daune. În comparație cu alte 21 de fructe, avocado a avut cea mai mare promisiune in protejarea ficatului de galactozamina, o “puternica” toxina care a demonstrat ca produce o afectiune hepatica mai mare decat hepatitele virale umane. 

4. Coriandru – Aceasta planta versatila poate fi adăugata la aproape orice fel de mancare, inclusiv salate sau sucuri de fructe. Aceasta planta poate ajuta la eliminarea metalelor grele din organism, ceva  la care ficatul dumneavoastră ar putea sa lupte cu chiar acum. 

5. Curcuma- Turmeric – Un alt condiment puternic, cu o lunga lista de beneficii, curcuma  nu numai ca  protejeaza ficatul de daune, dar, de asemenea, stimulează regenerarea celulelor hepatice. În plus, aceasta crește producția și ajută la păstrarea organismului fără toxine si la producerea de bila naturala.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...