Cum se fura la benzinarii si cum nu se implica autoritatile

Distribuie!


Un clujean a reclamat faptul că după ce a alimentat la o pompă Petrom/OMV a plătit 51 de litri, cu toate că rezervorul maşinii sale este de 45 de litri din fabrică!

“Soţia mea a alimentat maşina personală, o Skoda Fabia 1.4 TDI, la care rezervorul are o capacitate de 45 de litri, cu 51,09 litri de carburant. Asta deşi de fiecare dată când se aprinde becul de carburant facem plinul şi de fiecare dată intră maximum 41 de litri. Ei, azi mergând să alimenteze soţia, l-a lăsat pe angajatul OMV Petrom să alimenteze el şi, surpriză, 51,09 litri’‘, începe bărbatul în mesajul trimis către publicaţia clujcapitala.ro.


Bărbatul susţine că, din moment ce rezervorul nu era complet gol în momentul alimentării, el şi soţia sa au fost furaţi cu cel puţin opt litri.

Încercând pe rând să facă reclamaţie la Petrom, OPC şi Poliţie, bărbatul susţine că i s-a spus că ”nu se poate”. ‘‘Soţia mea nu este foarte agresivă, aşa că angajaţii Petrom nu au vrut să îi înregistreze nicio reclamaţie. Am sunat la OPC să trimită pe cineva să măsoare pe loc. NU SE POATE! Am zis că sun la Poliţie. NU SE POATE! Nu contează că le-am explicat şi celor de la OPC, şi celor de la Poliţie că se pot face tot felul de ‘ajustări’ la pompă şi peste două săptămâni, când o să sigileze pompa, nu o să mai conteze. Toţi mi-au spus că completez o reclamaţie. Cu alte cuvinte: ‘V-au furat? Nicio problemă, faceţi o reclamţie, daţi-le banii!’. Aşa ceva mi se pare incredibil. Eu raportez un furt care e în desfăşurare şi nimeni nu face nimic? Pentru asta plătim taxe şi impozite, ca să ne uităm la angajaţii plătiţi din banii noştri cum ne spun senini să completăm o reclamaţie?”, a scris Ionuţ în mesajul trimis către publicaţia mai sus amintită.


bon MAGIE la o benzinărie Petrom/OMV : Într un rezervor de 45 litri au intrat 51! VEZI dovada păgubitului

Sursa: Active News http://activenews.ro/magie-la-o-benzinarie-petromomv-intr-un-rezervor-de-45-litri-au-intrat-51-vezi-dovada-furtului-la-pompa_1857484.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...