Cum Scapati cu Usurinta de Acarienii Ascunsi in Saltea

Distribuie!


Stim foarte bine ca somnul este foarte important pentru noi, insa uneori acest somn poate fi perturbat de microorganismele care se ascund adanc, in interiorul saltelelor pe care dormim. Deci, indiferent de tipul de saltea pe care o detii, cel mai important este sa stii sa o mentii cat mai curata.

In timp ce dormim, corpul nostru transpira si elimina diverse toxine care pentru aceste microorganisme sunt o mana cereasca. Sa nu mai vorbim despre acarieni, acele vietati care se hranesc cu particulele de piele pe care le lasam seara de seara pe saltea.


Tocmai din aceste considerente sunt sigur ca informatiile care urmeaza te vor interesa, intrucat sunt pe cale sa-ti divulg un secret. Iata mai jos cum poti sa scapi de aceste vietati din salteaua ta in mod cat mai natural.

 

 

Veti avea nevoie de :


1 cana de bicarbonat de sodiu (200 de grame)

5-10 picaturi de ulei esential de lavanda

1 borcan

O sita de bucatarie

1 Aspirator

Mod de preparare:

Adăugați peste bicarbonat picaturile de ulei de lavanda, amestecand usor. Dupa ce le-ati amestecat, puneti preparatul intr-o sita si incepeti sa cerneti pe toata suprafata saltelei. Datorita ingredientelor continute, toate microorganismele , inclusiv acarienii vor iesii la suprafata.

Lasati preparatul sa actioneze timp de 1 ora, dupa care cu ajutorul unui aspirator, aspirati insistent salteaua.

Va asigur ca procedand in acest mod de 2 ori pe an, veti avea o saltea imaculata, fara vreo urma de microorganisme care sa va afecteze sanatatea.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

http://www.secretele.com/2015/02/cum-scapati-cu-usurinta-de-acarienii.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...